Зима повернулася - Блог про Львів

Зима повернулася

Зима квітень 2022

Черговий день розпочався, вихідний – неділя. Хоча, якщо так подумати, то зараз в умовах війни вихідних немає. Всі зосереджені на тому аби якнайшвидше дати відсіч клятій росії, яка ніяк не угомониться. Так і хоче далі загарбувати чужі території. Ніяк не здохне.

Вибачте трохи за вступ, у мене аж все кипить коли дивлюся на клятих орків та їхні дії. Варвари.

Життя триває й сьогоднішній ранок окрім чергової сирени ознаменувався ще й поверненням зими. Так, у це важко повірити, але після +17 – +18 градусів вище нуля в день до нас повернувся сніг, хуртовини, температура повітря знизилася до мінусової вночі й лише +1 – +2 градуси вище нуля вдень. Отакої.

Тому, знову на деякий час потрібно забути за футболки, літні кросівки та й решту одягу. Відчиняємо шафи й витягуємо теплі пальта, чоботи. Як же я не люблю зими. Іноді мені здається що я жив би лише в теплих краях.

Також читайте:   Конкурс льодових скульптур у Львові - 2016

Чи довго буде зима як на фото, яке мені вдалося зробити з балкону одного з будинків міста Лева? Що кажуть синоптики?

А вони кажуть що вже цього тижня, а саме в середині тижня до Львова знову повернеться тепло. Вдень температура повітря буде прогріватися до +12 – +14 градусів. Ближче до наступних вихідних знову похолодає. Снігу, так виглядає, вже не передбачається. Їм на зміну прийдуть дощі.

Фактично до 17 квітня, а саме в цей день ми будемо святкувати Вербну Неділю температура повітря більше 6-7 градусів з позначкою «+» прогріватися не буде. Вночі очікується близько 0 градусів.

І лише на Великодньому тижні істотно потеплішає. Тому, якщо маєте лижі, то одягайте сьогодні їх востаннє адже фактично сьогодні ви востаннє побачите сніг. Вже навіть зараз на 12 годину дня його є не так багато, снігопад припинився й світить сонечко.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*