8 основних переваг онлайн-покупок - Блог про Львів

8 основних переваг онлайн-покупок

8 основних переваг онлайн-покупок

Ще років дваадцять тому ми навіть не уявляли, що придбати будь-який товар можна буде не виходячи з дому. Для нас це було чимось фантастичним. Але з появою інтернету людство отримало можливість не витрачати багато часу на шопінг. Адже Інтернет-магазини пропонують замовити потрібну річ без черг, а в домовлений час отримати її за вказаною адресою.

Звичайно, українські споживачі ще не витрачають в Інтернеті стільки коштів, як європейці та американці. Але останніми роками зацікавленість в подібному шопінгу зростає й серед населення України. Чому саме – читайте далі.

1. Незалежність від погодних умов та часу дня

Завдяки Інтернету не потрібно шукати привід, щоб відпроситись з роботи задля придбання телевізора, адже стаціонарні магазини електроніки та побутової техніки не працюють цілодобово. Більше немає потреби виходити на вулицю в дощ або заметіль. В онлайн-магазині можна придбати будь-який товар вдень або вночі, а кур’єр доставить його в домовлений час за вказаною в заявці адресою.

2. Економія часу

Підрахуйте, скільки часу у Вас іде на походи по магазинам та вибір, наприклад, телевізора, з урахуванням, що торгові точки знаходяться в різних куточках міста. Не забудьте до розрахунку включити час на перекус. В кращому випадку, на все йде приблизно пів дня.

Інтернет-магазин Алло у Львові дозволяє здійснити покупку всього за 15-20 хвилин, адже вибрати та купити товар можна не виходячи з дому.

Також читайте:   Чому не варто кредитувати друзів і родичів?

3. Нижча вартість

Онлайн-магазину не потрібна оренда приміщення, велика кількість співробітників. Тому продавець не закладає в ціну додаткові витрати. Наслідком є нижча вартість продукту в порівнянні зі звичайними магазинами.

4. Можливість отримати повну інформацію

В мережі можна знайти всю необхідну інформацію про товар. Це і технічні характеристики, і незалежна експертиза, огляди, тестування. Перш ніж зробити замовлення, варто прочитати відгуки про товар і тільки після цього обирати кінцеве рішення.

5. Можливість порівняти різні продукти

В Інтернет-магазинах поруч з фото товарів вказуються ціни на них та технічні характеристики у вигляді таблиць. На багатьох сайтах є спеціальний функціонал, що дає можливість порівняти між собою 2 або більше товари.

6. Відсутність нав’язливих продавців

В мережі споживачів не атакують нав’язливі продавці, що можуть відбити охоту вибирати товар, а часом навіть надати про нього некоректну інформацію. Тут вони не будуть розповідати про величезні знижки, після чого можна заплатити вдвічі більшу суму, ніж розраховувалось.

7. Можливість придбати ексклюзивний товар

Стаціонарні магазини, які роблять акцент на рідкісних речах, що можуть бути цікаві незначній кількості споживачів, знайти досить важко. Але онлайн-платформи мають таку практику, і саме там можна зустріти досить незвичні товари.

8. Широкий вибір варіантів оплати замовлення

Оплатити онлайн-покупку можна за допомогою картки, безготівковим способом або готівкою під час отримання.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*