«Барселона» – «Спортінг». Перед фіналом - Блог про Львів

«Барселона» – «Спортінг». Перед фіналом

Барселона - Спортінг

За день до фінального матчу Ліги чемпіонів між іспанською «Барселоною» та португальським «Спортінгом» відбулась традиційна передматчева пресконференція, в якій взяли участь головний тренер «Барселони» Хесус Веласко, гравець «синьо-гранатових» Феррао, головний тренер «Спортінга» Нуно Діаш, а також гравець чинних переможців Ліги чемпіонів Ерік Мендоса. Кореспондент футзального порталу «5х5» задав кілька питань наставникам обох команд, які стосуються майбутнього матчу.

– Рік тому «Барселона» поступилася «Спортингу» у фіналі Ліги чемпіонів. Що має зробити команда, щоб взяти реванш у майбутній зустрічі?
Хесус Веласко: Мова не йде про реванш. Так, цьогоріч у фінальній зустрічі беруть участь ті самі команди, оскільки вони стали найкращими. Ми розраховуємо на цікавий поєдинок. Безумовно, прагнутимемо перемогти, але не через реваншистські наміри.

Також читайте:   Чемпіонат ОАКЛ. «Галицька здоба» вийшла в одноосібні лідери

– Чи зможете знайти заміну Пані Варелі?
Нуно Діаш: Звичайно, Пані – це дуже важливий гравець для нашої команди. Ми будемо шукати необхідні поєднання футзалістів. Ми засмучені, що він не візьме участь у фіналі, однак, така сама реакція була б на вилучення будь-кого іншого, оскільки кожен гравець є невід’ємною частиною команди.

Нагадаємо, що фінальний поєдинок футзальної Ліги чемпіонів відбудеться 1 травня о 18.00 на майданчику «Арени Рига». Пряма трансляція на території України проходитиме на відеосервісі «MEGOGO».

Михайло СОЛДАТЕНКО, Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*