Дозвілля для дітей, вимушено переміщених до Львова. Майстер-клас з дзюдо (відео) - Блог про Львів

Дозвілля для дітей, вимушено переміщених до Львова. Майстер-клас з дзюдо (відео)

Майстер-клас з дзюдо

Дозвілля для дітей, вимушено переміщених до Львова.

12 травня 2022 року, в рамках проєкту «Діти країни: розваги для відваги», відбулася спільна акція КЗ ЛОР «Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека» і Управління молоді та спорту Львівської ОДА – навики дзюдо для дітей внутрішньо переміщених родин з Київської, Луганської, Донецької, Сумської областей.

На акції були присутні: начальник відділу фізичної культури та спорту Управління молоді та спорту Львівської ОВА Olya Koziy, провідний спеціаліст Управління молоді та спорту Львівської ОВА Олег Білик, президент громадської організації «Федерація дзюдо Львівської області» Serhiy Drebot.

Провідний спеціаліст Управління молоді та спорту Львівської ОВА Олег Білик зазначив: «Ми проводимо зараз захід для тимчасово переселених діток. Він є другим в нашій області таким, що залучає дітей до якого-небудь певного виду спорту, щоб трошки покращити їхню фізичну підготовку, психо-емоційний стан, розвантажити. Також, щоб вони набули певні навики з самозахисту».

Також читайте:   Як підготуватися до першого побачення

Олег Білик представив Владислава Дребота, який провів дітям урок з дзюдо. Владислав Дребот – Майстер спорту України, тренер Школи вищої спортивної майстерності міста Львова, де тренуються тільки кращі спортсмени області, які представляють нас на чемпіонатах України. Він їх навчає і передає певний досвід. Владислав Дребот – засновник спортивного клубу дзюдо «Ліон». Клуб «Ліон» – провідний клуб Львівської області.

Діти дізналися про японське бойове мистецтво і вид спорту – дзюдо, що виникло на основі джиу-джитсу, його основні правила, отримали смачне морозиво від компанії ЛІМО та сфотографувалися.

Організувала та курувала захід на даній локації заступник директора ЛОНПБ Кумецька Оксана.

Автор статті: Наталя Звольська.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*