Дитячий турнір на Медової Печери. Що залишилося поза кадром - Блог про Львів

Дитячий турнір на Медової Печери. Що залишилося поза кадром

За кадром

Прем’єрний дитячий турнір «Кубок Майорівки. Весна 2022» – це вже історія. Маємо надію, що змагання стануть традиційними і вже наступного року не 8 (!), а принаймні 10 (!) команд позмагаються за головний трофей.

Повертаючись до 14 травня, саме в цей день відбулося головне футзальне свято Медової Печери, варто згадати й ті миттєвості, які залишилися поза увагою фото- та телекамер.

– Подвійний хет-трик в одному матчі

Його звати Максим Качор і він гравець ФК «Сихівські Ангели». Молодий талант відзначився не лише жагою до перемоги, а й своїми 6(!) голами в одній грі (матч поти ФК «Еколенд» – авт.). Уявіть собі скільки Максим буде забивати коли виросте. Навіть важко уявити.

– Велика кількість «між іншим»

Незважаючи на свій юний вік, багато футзалістів не соромилися й кидали «шари» своїм опонентам. І не лише їм. Був навіть момент, коли один із вундеркіндів, стоячи на заміні хотів прокинути м’яч між ніг і автору цих рядків. Не вдалося, хоча він був близьким до цього.

– Клубні автобуси

Дві команди, а точніше ФК «Ягелонія» та, особливо, ФК «Кардинал» приїхали на змагання своїми автобусами.

– Інформаційне висвітлення матчів

Серйозність турніру підтверджує і його висвітлення. На матчах були присутні не лише журналіст ФК «Галицька здоба-kids», а й КІВС «Енергії», ФК «Знесіння». А ФК «Мрія» привіз ще й відеооператора. Отакої…

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» проекзаменує «GTL»

– Привітання тренерів

Про «коучів» окрема мова. Вони віталися один з одним ніби це не «Кубок Майорівки», а матчі англійської прем’єр-ліги. Дехто, як ФК «Знесіння», мав у штаті дует тренерів. Михайлу Мригліду допомагав Олег Сидорко.

– Аншлаги

Кожен поєдинок збирав велику глядацьку аудиторію. Не лише батьки, а й прості перехожі активно дискутували на тему футзалу. Інколи доходило й до емоційних перепалок.

– Діти й шахи

У перерві між матчами гравці багатьох команд спробували й свої сили в інтелектуальній грі, фігури якої стояли біля кав’ярні «Галицька здоба». Там теж було гаряче.

А ще на турніру була своя «бульба» (таку кличку має один із гравців ФК «Галицька здоба-kids»), палка прихильниця гри «5×5» п. Світлана (знає про футзал від А до Я) та, звісно, що хороший настрій.

Символічно, що «Кубок Майорівки. Весна 2022» завершився тоді, коли один із гравців ФК «КІВС Енергія» вибив «шкіряного» за межі майданчика. Бригада арбітрів очікувати на «сферу» не стала й дала фінальний свисток фінальної гри.

Свято футзалу вдалося.

Далі неодмінно буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*