ФК «Знесіння» – переможець «Кубку Майорівки. Весна 2022» - Блог про Львів

ФК «Знесіння» – переможець «Кубку Майорівки. Весна 2022»

ФК "Знесіння" - переможець

14 травня увійде в історію Майорівки, як день коли вперше на відкритому майданчику Медової Печери було проведено дитячий турнір «Кубок Майорівки. Весна 2022». Зібрав він 8 команд-учасниць: господарі – ФК «Галицька здоба-kids», ФК «Сихівські Ангели», ФК «Еколенд», ФК «Мрія», ФК «Знесіння», ФК «КІВС Енергія», ФК «Ягелонія» (Городоччина) та ФК «Кардинал» (с. Карачинів). Команди спершу у матчах групового етапу, а потім поєдинках плейоф визначили переможця та призерів Великого та Малого Кубків.

У групі «А» поза конкуренцією була молода команда «Знесіння» (здобула три перемоги з трьох – авт.), якій на рівних змогли протистояти лише «Сихівські Ангели» Олега Чуниса. Решту ж своїх суперників команда Михайла Мригліда перемогла дуже легко і, таким чином, вийшла у фінал Великого Кубка. Друге місце у квартеті та можливість позмагатися за «бронзу» дісталося якраз «Сихівським Ангелам». Відповідно, ФК «Кардинал» та ФК «Еколенд» кваліфікувалися у Малий Кубок.

Результати матчів групи «А»

ФК «Сихівські Ангели» – ФК «Еколенд» – 8:0
ФК «Знесіння» – ФК «Кардинал» – 6:2
ФК «Кардинал» – ФК «Знесіння» – 0:10
ФК «Кардинал» – ФК «Сихівські Ангели» – 0:1
ФК «Знесіння» – ФК «Сихівські Ангели» – 2:1
ФК «Кардинал» – ФК «Еколенд» – 7:4

У групі «B» беззаперечним фаворитом були молоді гравці «КІВС Енергії», які на стадії групового етапу здобули стовідсотковий результат, по черзі перемігши ФК «Мрія», ФК «Галицька здоба-kids» та ФК «Ягелонія». Саме підопічні Андрія Винницького й зайняли перше місце у групі та вийшли у фінал Великого Кубка. Друге місце та можливість зіграти у матчі за третє місце від цієї групи вдалося здобути ФК «Ягелонія». Відповідно, ФК «Мрія» та ФК «Галицька здоба» змагалися у «Кубку Надії» (Малий Кубок).

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат Європи. Україна 2:1 Швеція (відео)

Результати матчів групи «B»

ФК «Галицька здоба-kids» – ФК «Ягелонія» – 0:2
ФК «Мрія» – ФК «КІВС Енергія» – 0:7
ФК «Ягелонія» – ФК «Мрія» – 3:2
ФК «Галицька здоба-kids» – ФК «КІВС Енергія» – 0:3
ФК «Галицька здоба-kids» – ФК «Мрія» – 1:3
ФК «Ягелонія» – ФК «КІВС Енергія» – 0:10.

У матчах же плейоф особливих уваги заслуговує фінальний матч «Кубку Майорівки», в якому зійшлися рівні по силах команди ФК «Знесіння» та ФК «КІВС Енергія». Напружений матч, інколи навіть на межі фолу, зібрав не лише велику глядацьку аудиторію, а й подарував як гравцям, так і тренерам обидвох команд справжні емоції. Тріумфатором все ж стала більш досвідченіша команда «Знесіння», з чим їх і вітаємо. Молодим «енергетиками» бажаємо вже наступного разу взяти реванш.

У матчі за «бронзу» Великого Кубка «Сихівські Ангели» здолали ФК «Ягелонія» й «поклали у кишеню» бронзові медалі.

Втішний турнір «Кубок Надії» завершився тріумфом ФК «Кардинал» (здолали у фіналі ФК «Мрія»). Третє втішне місце у молодих гравців ФК «Галицька здоба-kids».

Результати матчів плейоф

Великий Кубок
Фінал
ФК «Знесіння» – ФК «КІВС Енергія» – 3:1

Матч за третє місце
ФК «Ягелонія» – ФК «Сихівські Ангели» – 0:5

Малий Кубок
Фінал
ФК «Кардинал» – ФК «Мрія» – 4:0

Одразу ж після фінального матчу відбулося нагородження переможців та призерів «Кубку Майорівки» та «Кубку Надії». Всі учасники отримали кубки та медалі. Проте, не це головне.

Найголовніше, що свято футзалу вдалося, незважаючи на війну, яка досі триває на території нашої країни.

Висловлюємо подяку ТзОВ «Галицька здоба», Асоціації футзалу Львівщини (президент – Хом’як Мирослав) та Мостиському хлібокомбінату, які долучилися до організації цього заходу.

Все буде Україна!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*