«Галицька здоба» тріумфувала у Винничках - Блог про Львів

«Галицька здоба» тріумфувала у Винничках

Турнір у Винничках

Минулі вихідні для «пекарів» пройшли під акомпанемент футзалу на відкритих майданчиках.

Футзальний клуб «Галицька здоба» взяв участь в одноденному турнірі на підтримку ЗСУ у селі Виннички (Пустомитівський район), де окрім «червоно-жовтих» за перемогу боролися ще сім команд, а саме: ФК «Юність» (Верхня Білка), ФК «Ямпіль» (смт. Ямпіль), ФК «Чайка» (Виннички), ФК «Темп» (Відники), ФК «Підбірці» (с. Підбірці), «Дружба» (Львів) та ФК «Гончари» (с. Гончари).

Спершу шляхом жеребкування команди було розділено на дві групи по чотири в кожній. Підопічні Сергія Тригубця потрапили до групи «А», де за два місця, які давали можливість вийти у півфінал, наша команда змагалася з господарями майданчику, колективами з Гончарів та Львова.

Розпочали турнір ми проти ФК «Чайка», який впевнено перемогли – 5:3. У складі «пекарів» забитими голами відзначилися: Олександр Школьний, покер, Богдан Стефанків.

Після вдалої звитяги у першому матчі не менш вдало «пекарі» й зіграли проти «Дружби». Свого роду львівське дербі не вдалося, адже «Галицька здоба» не залишала каменя на камені від суперника – 12:0 (Богдан Стефанків, пента-трик, Нікіта Єлфімов, хет-трик, Олександр Школьний, дубль, Андрій Лопушанський, Олександр Розпотнюк).

Достроково вийшовши у наступний етап благодійних змагань, тим не менше наша команда не стала збавляти обертів, здолавши в останньому поєдинку групового етапу ФК «Гончари» з рахунком – 10:2 (Денис Бланк, дубль, Павло Стегніцький, дубль, Богдан Стефанків, дубль, Олександр Школьний, Андрій Лопушанський, Олександр Розпотнюк, Нікіта Єлфімов).

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» у Бізнес-лізі. Цифри і факти

Перше місце в групі «А» й за право зіграти у фіналі «червоно-жовті» змагалися з ФК «Темп».

Півфінальне виявилося куди цікавіше за матчі групового етапу. У поєдинку проти команди з Відник ФК «Галицька здоба» по ходу гри навіть поступався – 1:2, але прекрасний другий тайм від наших гравців розставив все на свої місця – 8:2 (Олександр Школьний, покер, Богдан Стефанків, хет-трик, Нікіта Єлфімов).

ФК «Галицька здоба» вийшов у фінал.

Найцікавіше, що у цьому матчі «пекарям» протистояв суперник, з яким ми розпочинали турнір – місцевий ФК «Чайка». На відміну від прем’єрного поєдинку, цього разу вийшла справжня «заруба», яка таки завершилася мінімальною перемогою ФК «Галицька здоба» – 2:1. Вирішальні голи на свій рахунок записали Денис Бланк і Нікіта Єлфімов.

У підсумку, наша команда з першого разу стала тріумфатором турніру у Винничках, який не забуваємо проходив на підтримку людей без яких ми не уявляємо нашої свободи – Збройних Сил України. Честь їм і хвала!

Склад «пекарів» на турнірі у Винничках: воротарі – Назар Стегніцький, Василь Марухняк, універсали – Денис Бланк, Олександр Розпотнюк, Богдан Стефанків, Олександр Школьний, Андрій Лопушанський, Павло Стегніцький, Нікіта Єлфімов.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*