Коли найкраще починати пошук дизайнера інтер’єру? - Блог про Львів

Коли найкраще починати пошук дизайнера інтер’єру?

дизайн інтер’єру

Плануєте зробити будинок або квартиру зручними за допомогою дизайнера інтер’єру? І задумуєтеся, коли звертатися до дизайнера інтер’єру?

Єдина правильна відповідь: якомога раніше. Подумайте, який бюджет Ви можете виділити на це, і паралельно з підрядниками шукайте дизайнера по Ваших фінансових можливостях.

Плануєте розпочати будівництво за 2-3 місяці? Шукайте дизайнера зараз. Завчасно почитайте відгуки про дизайнерів, наприклад, про компанію Ingvar або дизайнерку Анжеліка Пруднікова.

Навіть якщо інтер’єр і вся обробка заплановані на наступний рік, варто проконсультуватися з дизайнером інтер’єру вже зараз, щоб оцінити, чи підійде Вам планування. Іноді навіть зміна висоти підвіконня або перенесення вікна на 10 см можуть змінити ситуацію. Звісно в дизайні інтер’єру 🙂

У Вас уже є водопроводи, вода, електрика, штукатурка, перегородки

Ви тут спізнилися 🙂 Ви можете понести додаткові витрати або ж прикусити зуби і прийняти відхилення від ідеалу, наприклад по осі настінного світильника або вимикача; тут вже потрібна серйозна допомога дизайнера.

дизайн інтер’єру

Якщо Ви тільки плануєте придбати квартиру

У вас є кілька вибраних місць, які відповідають Вашим очікуванням, і Ви не знаєте, яке вибрати? Дизайнер допоможе прийняти правильне рішення: підкаже, які переваги та недоліки має кожна квартира і яка з них найкраще відповідатиме Вашим потребам.

Також читайте:   Ремонт вулиці Чернівецької (фото)

Ви підписали договір купівлі-продажу

Круто! Вітаю з великим кроком вперед. Поки що Вас ні що не хвилює – зараз будинок, квартиру в якому Ви купили за чималу суму, тулько но будується, і здадуть його лише через рік-два. Якщо забудовним дає можливість внести індивідуальні зміни в підключення до води, розташування або додавання електричних точок, розеток, вимикачів, а також змінити розташування перегородок – використайте цю можливість якнайкраще. Замовте послуги дизайнера інтер’єру – Ви заощадите сотні (якщо не тисячі) доларів на ремонтних роботах та матеріалах.

Квартира готова до здачі

Якщо Ви тільки тепер шукаєте дизайнера інтер’єру, ви вже трохи “проспали”. Адже доведЕться враховувати можливі додаткові витрати на совання стін, зміну електрики, води чи перегородки. У цих робіт теж великі терміни – до заселення пройде кілька місяців, але принаймні Ви довірите приміщення перевіреним професіоналам. Іноді краще почекати, аніж наступні кілька років плюватися, що Ви все робили швидко, а ефект ніякий.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*