«Кубок Майорівки. Весна 2022». Післямова тренерів - Блог про Львів

«Кубок Майорівки. Весна 2022». Післямова тренерів

Післямова

Одразу ж після завершення змагань, які стали прем’єрними на відкритому майданчику Медової Печери, наставники команд поділилися своїми враженнями.

Михайло Мриглід, ФК “Знесіння”
«Тішимося що в напруженій боротьбі класних команд вдалося здобути 101-й кубок в історії ФК «Знесіння» (сміється). А ще більше радію, що в такі нелегкі часи ТзОВ «Галицька здоба» спільно з Асоціацією футзалу Львівщини вдалося організувати свято для нашого підростаючого покоління. Ми їхали сюди просто взяти участь у змаганнях, але вже по ходу турніру почали вирішувати більш масштабні завдання. Хочу відзначити у своїй команді кращого гравця Влада Стожука який, незважаючи на травму, таки вийшов на майданчик та зумів допомогти своїй команді здобути трофей».

Володимир Лозинський, КІВС Футзал Енергія
«Турнір пройшов на хорошому рівні. Задоволений, що діти змогли відчути і згадати що таке змагання. А по результату? У першу чергу – це набуття ігрового досвіду, задоволення від гри і дарування вболівальникам (батькам) позитивних емоцій. Вважаю, що все задумане вдалося втілити в життя.

Oleg Trainer, ФК “Сихівські Ангели”
«У першу чергу хочу подякувати всім організаторам цього чудового свята, які надали мені та іншим тренерам можливість приїхати сюди на класну локацію зі своїми підопічними та розвіятися. Команди були рівними у плані майстерності, але різні по віковому складу. Це стосується ФК «Еколенд» та ФК «Мрія». Коли ми грали з «Еколенд» я спеціально випускав на майданчик більш молодших гравців аби ми грали на рівних. Ми розуміємо якою є зараз ситуація в країні, багато дітей відсутні, тому найголовніше що вдалося зібрати команди й провести турнір. До речі, якби я був селекціонером, то вже би відібрав по 1-2 гравці аби продовжувати розвивати футзал вже на більш вищому рівні (сміється)».

Також читайте:   Хочеш мати ворога - позич гроші!!!

Денис Мороз, ДЮФК “Ягелонія” Городок
«Для більшості гравців нашої команди цей турнір став першим у житті, тому можна сказати що перший досвід вони здобули. Ми задоволені що завітали до Львова. Діти отримали хороший сплеск емоцій, розрядку у часи війни. Дякую всім, хто долучився до хорошої справи».

Богдан Шах, ФК «Кардинал»
«Дякую організаторам що запросили нас взяти участь у Кубку Майорівки. Такі турніри потрібні й маємо надію що вже наступного року ми будемо знову змагатися на майданчику Медової Печери. У перших матчах нам трохи не таланило з реалізацією моментів, але своє завдання – привезти дітей до Львова, позмагатися з хорошими командами ми виконали».

Андрій Чулик, Футбольна школа “Мрія” Львів

«У нас молода команда, граємо у всіх турнірах на які запрошують, хоча ми є більш футбольним колективом. Кожні змагання для нас новий досвід, якого нам ще не вистачає і саме через призму таких матчів ми його набираємося. На «Кубку Майорівки. Весна 2022» ми грали зовсім юними виконавцями, але вважаю виступили достойно».

Павло Стегніцький, ФК «Галицька здоба-kids»
«Для нашої команди це важливий турнір і приємно, що вдалося здобути бронзові нагороди «Кубку Надії». Відчувалося, що в перших матчах на хлопців давив результат, але згодом надмірне хвилювання пройшло. Працюємо далі й очікуємо на нові виклики і звичайно досягнення».

Dima Mikheiev, ФК “Еколенд”
«Круто що відбувся такий турнір, адже в такий час мало де організовують подібні заходи. Показати хороший результат не змогли по причині відсутності багатьох дітей. Ми зібрали свого роду збірну, яка була наймолодшою серед усіх учасників. Проте, я і діти задоволені проведенням часу».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*