Львів укотре піддався ракетним ударам - Блог про Львів

Львів укотре піддався ракетним ударам

Ракети

Вчора, 3 травня, загалом мирний день у Львові завершився ракетними ударами ввечері. Хороша погода, весна, все кругом цвіте, ніби й не відчувається, що в країні війна.

Все миттєво змінюється, коли у черговий раз увімкнули тривогу. До речі, другу за день. Перша тривала не більше двадцяти хвилин ще зранку. Так як люди зараз серйозно розслабилися, то думаю й більшість її проігнорувала. Давно ж у нас вибухів не було.

Все змінюється, коли у пабліках в інтернеті починають писати що бачили ракети, які пролітали над будинками. Звичайно, що локацій вказувати не буду, але за мить почалися вибухи. У моєму районі двічі так лупнуло, що на деякий час пропало світло та інтернет. Ще декілька хвилин і знову вибух. Ось тоді дійсно побачив на власні очі як люди почали ховатися по підвалах.

Про вибухи й проблеми з електроенергією почали повідомляти й в інших районах. Найцікавіше, що у багатьох згодом і води не було. А все тому, що ракети окупантів були запущені в електростанції.

Також читайте:   Меморіал на честь загиблих героїв АТО і Небесної сотні у Львові

Далі офіційна інформація від голови ЛОВА Максима Козицького:

«Три ракети влучили в електричні підстанції у Львівській області. Одна – в електричну підстанцію на Закарпатті. Припускають, що ракети летіли з Каспійського регіону. Трьом електричним підстанціям у Львові завдали суттєвих пошкоджень. Є затримка у русі потягів, двоє людей звернулися у медзаклади області з осколковими пораненнями. З їхніх слів, перебували неподалік від місць вибухів. Стан постраждалих – середньої важкості».

Тому, вкотре звертаюся до людей, які ігнорують сигнали тривоги. Як тільки їх чуєте, ховайтеся в укриття. Можливо саме таким чином збережете собі життя. У Львові то безпечно, але інколи можна опинитися не в тому місці що треба.

Україна переможе, Слава ЗСУ, Героям Слава.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*