Нові лоти від Москвичова, Салтанова та з фіналу Ліги чемпіонів на підтримку ЗСУ

Лоти

Гравець київського «SkyUp» Ігор Салтанов приєднався до благодійного аукціону від української футзальної спільноти зі своїм лотом. На торги виставляється ігрова футболка Ігоря Салтанова часів його виступів за київський «ХІТ».

Стартова ціна – 500 гривень. Аукціон триватиме до 10 травня на сторінках Ігоря Салтанова у соцмережі «Фейсбук» та «Інстаграм». Кошти з продажу цього лоту підуть колишньому одноклубнику Салтанова по «ХІТу» Євгенові Сірому, який збирає гроші на купівлю автомобілю для госпіталю в Олександрівці (Донецька область). У цьому госпіталі працює мама вихованця харківського футболу Максима Касинського, який загинув у бою під Горлівкою.

Салтанов футболка

На благодійному аукціоні, який організовує українська футзальна спільнота, з’явився новий лот. Це футболка найбільш титулованого футзального клубу України, 5-разового чемпіона нашої країни (більше чемпіонських титулів поки що ніхто не здобув), учасника півфіналу Кубку УЄФА сезону 2005/2006 р. р. – донецького «Шахтаря». Виставив цей лот не менш легендарний гравець цієї команди – найкращий бомбардир чемпіонатів України за всю історію, дворазовий віцечемпіон Європи у складі збірної України Ігор Москвичов.

Також читайте:   Генделики стають недоступними для простих смертних?

Стартова ціна – 3000 гривень. Наступний мінімальний крок – 200 гривень. Аукціон триватиме на сторінці спільноти «Футзал та футбол Запоріжжя» у соцмережі «Фейсбук» до 11.00 12 травня. Усі кошти підуть на допомогу Збройним Силам України.

Ігор Москвічов

Футзальна вболівальниця Олеся Сорокіна виставила свій лот на благодійний аукціон, який організовує українська футзальна спільнота. Цим лотом став офіційний футзальний м’яч «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів, який з 20 квітня по 1 травня проходив у Ризі. На цьому м’ячі є автографи гравців команди-переможниці турніру – іспанської «Барселони».

Стартова ціна – 2000 гривень. Аукціон триватиме до 21.00 13 травня на сторінці Олесі Сорокіної у соцмережі «Фейсбук». Кошти з продажу цього лоту підуть на допомогу Збройним Силам України.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*