Операція “бензин”, або якою є ситуація у місті Лева - Блог про Львів

Операція “бензин”, або якою є ситуація у місті Лева

Черги за паливом

Ситуація з паливом у Львові й досі залишається критичною. Клята росія розбомбила наші нафтобази й заправити свій транспортний засіб дуже проблематично. Черги на АЗС просто шалені.

Їхав на днях велосипедом на Левандівку, то автомобілів було в черзі стільки, що проїхати по дорозі було важкувато. І це в 22 годині 30 хвилин – у час, коли за якихось пів години має бути комендантська година. Думаю водії автівок стояли тут не одну годину. Європа обіцяє допомогти з паливом, але поки що маємо те, що маємо.

Не дивно, що у місті утворився справжній транспортний колапс:

– Багато автобусних маршрутів припинили перевезення пасажирів

Для прикладу маршрут №43. Хто сказав що він не був популярним, адже він з’єднував такі райони як: Левандівка та центр. Зараз він не курсує. Така ж ситуація і з маршрутами: №11, №10, №45, №6А, №33.

– Як це не дивно звучить, але популярним зараз став електротранспорт

У той же «рогалик» (тролейбус) біля університету ім. Івана Франка сісти не так то й просто. Можу собі лише уявити що відбувається тут зранку, коли всі добираються до місць праці.

Також читайте:   З 18 грудня у місті Львові подорожчає проїзд у маршрутках

– Проїзд подорожчає

Ціну на паливо планують істотно підняти, тож не дивно, що вже незабаром будемо платити не 10-ть, а 20-ть гривень за одну поїздку. У міжміських автобусах проїзд вже здорожчав.

– Попит на велосипеди

Ні, друзі, це не тепла пора року, це наш народ масово пересідає на велосипеди та самокати. Хто має двохколісного, той зараз почувається як людина – легенда. Скільки вже мене знайомих питали чи я часом не продаю свого «коня».

– Здорожчання продуктів

Також очікується, а все тому, що паливо дороге, інколи дефіцитне й підприємці працювати собі в «мінус» не будуть.

– Glovo-доставка

Здається до чого тут вона. Вчора бачив фото в інтернеті, як хтось замовив в кур’єра купити бензину й привезти за вказаною адресою. Уявіть собі.

Маємо надію ситуація з паливом вже незабаром стабілізується. Поки що ж мусимо потерпіти.

Так завжди точно не буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*