Плани на літо. Частина перша - Блог про Львів

Плани на літо. Частина перша

Плани на літо

Коли наступає літо, плануєш багато всього. І думаєш, що все це виконаєш, і літо буде незабутнім. А потім починається десятигодинне сидіння в телефоні, нудьга, іноді поїдання піци і т.п. Тому я склала список із 50-и справ, щоб літо не було нудним, постараюсь все це виконати. Може вам теж стане цікаво. Поки частина перша – 25/50.

  1. Зробити пікнік у лісі або десь біля озера, ну як стане жарко треба буде купатися. Можна взяти надувний матрац, щоб плавати на ньому, і величезний плед, щоб ставити їжу. (Пікнік без шашлика – не пікнік)
  2. Провести день без телефону було би корисно всім, але зараз телефон потрібний всім, тому це завдання для дуже терплячих людей.
  3. Пройти 50 000 кроків з друзями. Ходити кругами біля будинку не дуже хороший варіант… То чого би не обійти цілий Львів. Ну а шо. Колонка+музика+крокомір+друзі = веселий корисно проведений день. Можна навіть схудати на 3 кг.
  4. Зробити піжамну вечірку з друзями. Це звичайно більше для дітей, але яка різниця. Накупити “вкусняшок” і включити гравіті фолз на всю ніч. Найкраще, що може бути. Закінчиться війна – я це зроблю зі своєю подругою.
  5. Сходити на атракціони можна будь кому. Звичайно більшу частину атракціонів займають діти, але яка різниця. Якщо атракціони недалеко від вашої хати – то вам повезло)) Без друзів на атракціонах буде нудно. Беріть друзів, солодку вату, пепсі і гроші. Веселощі гарантовані.

    атракціони

  6. Приготувати щось незвичайне. Без поняття, що це може бути. Карамель краще не робіть, бо гарантована згорівша кастрюля або кухня. Огірки і помідори під ножик – і вперед салат робити.
  7. Відростити нігті. Це для дівчат, щоб потім робити гарний манікюр. Мінус, що з ними трохи не зручно і можуть зламатися 🙁 на відпочинок краще не робити дуже довгі нігті.
  8. Накупити багато красивої канцелярії і одягу для школи. Завдання для дітей, а ось одягу може будь хто накупити.
  9. Натренувати красивий почерк. Просто взяти листок паперу і прорисувати кожну букву рівно і красиво. Акуратний почерк – це завжди добре.
  10. Помалювати волосся, зробити тату або пірсинг. Це, звичайно, за бажанням, але поексперементувати треба)
  11. Почистити телефон від всього зайвого. Це нікому не зашкодить, бо нащо забивати пам’ять непотрібним. Теж можна перенести всі фото на ноутбук.
  12. Зробити фотосесію. Після фотосесії завжди гарний настрій і багато лайків в Інсті.
  13. Навчитися робити макіяж. Звичайно, це завдання лише для дівчат, але нас багато і ми сила. Вчіться робити макіяж і не ходіть на вулицю і в школу із жахливим макіяжем, бо з вами ніхто не буде спілкуватися.
  14. Можна прикрасити кімнату. Повісити на стіни штучні листочки і картини. Можна повісити кольорові лампочки. Можна порозставляти рослини і свічки на полиці, це буде гарно виглядати. Теж можна повісити постери на стіни.
  15. Сходити в дельфінарій або аквапарк. Дельфіни дуже милі і дружелюбні істоти. Люблять дітей і коли їх фоткають. Я з ними плавала, вода холодна там, тому хто часто хворіє, ліпше не йти. Ось аквапарк прям топчик. Я була в аквапарку в Єгипті, там дуже класно і гірки величезні. Хто не вміє плавати і боїться висоти – то бажаю не боятись і живо йти в аквапарк.

    дельфін

  16. Вивчити нову іноземну мову. Вивчення іноземної мови це важко, але гірше нікому не буде. Я би вивчила французьку, але мені здається, що я дуже лінива для цього.
  17. Переночувати в наметі і посмажити шашлик або маршмелоу. Краще взяти багато спреїв проти комах, бо комарів і кліщів на природі повно.
  18. Сходити в кінотеатр під відкритим небом. Звичайні, кінотеатри надоїли, а ось кінотеатр на вулиці класний. Минулого літа на вулиці на великому екрані був футбол. Прийшло багато людей. Якщо би цього літа включили якийсь фільм, то прийшло би повно підлітків з чіпсами і всі би дивились.
  19. Сходити на шопінг. Після шопінгу завжди гарний настрій і болять ноги. Теж татові на телефон кожну секунду приходять повідомлення, що на його карточці мінус 1000 гривень.
  20. Знайти підробіток. Гроші зайвими не бувають, тому підробіток нікому не завадить. Це завдання не для тих, хто лінивий. Це може бути вигул собак або заробіток в Інтернеті. Може бути щось інше, просто я не знаю що.
  21. Покататися на електросамокаті. Штука дуже класна. Я би хотіла ній покататись. Якщо у вас є свій електросамокат, то вам дуже повело, так як це дуже зручний транспорт.
  22. Поїхати в інше місто, в якому ще не були. Краще навіть в іншу країну. Походити по місту, зробити повно фото, піти в магазин і купити сувенір (я б купила сувенірного кота), ну а потім піти в ресторан поїсти))
  23. Сходити в музей. В музеях багато цікавого і класного з якихось там 1000 років до нашої ери. Я історію вчити не люблю, але по музеях ходити люблю.
  24. Почати вести свій блог. Вести блог – це цікаво, і так можна почати заробляти гроші) Це для працьовитих людей і комусь це може сподобатись.
  25. Написати вірш або пісню. Це для терплячих і, думаю, для цього треба мати талант!

Have a nice day <3 Сподіваюсь, у вас все добре, не нудьгуйте і читайте блог Воробуса. Думаю, для когось ця стаття була корисна. Чекайте другу частину і підписуйтесь на мої соцмережі:

Плани на літо

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*