Що можна поїсти в школі? - Блог про Львів

Що можна поїсти в школі?

Що можна поїсти в школі?

Звичайно, діти зараз у школу не ходять, а сидять в піжамах на уроках займаються онлайн. Не дивлячись на всі шкільні жахіття, діти вже досить заскучили за школою, особливо за перекусами під час шкільних перерв.

Звичайно в школі завжди треба їсти, щоб вижити. В шкільній їдалці не завжди можна отримати насолоду від їжі, а ще чого доброго отравитись. А ще буває візьмеш собі борщ, то тебе кухарка може вчити, як його мішати. Так і знала, що про нас думають, ніби ми ні на що не здатні.

Ну що ж, перейдемо до самої теми, що можна поїсти.

  • Звичайно, смачний йогурт із синіми ягідками (від біди можна і з червоними). Мінус в тому, що якщо він буде довго стояти в рюкзаку, то стане теплий і не смачний.
  • Ще є варіанти брати з собою фрукти або ягідки. Теж можна сухофрукти. Будь-хто скаже, що це не ситне і як цим можна наїстись, це ж на десерт. Погоджуюсь з цим. Канапки не добре, бо як завжди засмердяться і потім то їсти неможливо.
  • Горішкиии… З сіллю…. З беконом? Noooo, bacon its very bad…Це смердючка в горіхах, від якої хочеться блювати. Звичайні горіхи або солені. Більше ніякі!
  • Шоколадні печенька, снікерс або ж Марс. Найкраще, що може бути. Мюслі з синіми ягідками або абрикосом або кокосом або… Або з ананасом.

В кожного в класі є така людина, яка обов’язково принесе котлети з хлібом. Як це можна їсти? Та ще й без борщу. Як так..?

Якщо шкільне життя нудне, завжди можна пожарити папірці на телефоні. Включаєте в ютубі вогонь, обгороджуєте телефон пеналами. Далі на олівці потрібно начіпити папірці. Поки шашлик жариться, головні кухарі класу ідуть по круасани, а деякі збирають у всіх їжу і запрошують до шведського столу.

шкільний шашлик

Після цього прилітає математичка, всіх розганяє, і на наступний день батьківські збори. Коли батьки ідуть на збори, діти прибирають хати до блиску і готують їжу на всю сім’ю. Навіть кота помити можуть.

Мене хтось питає: ти хочеш в школу?
Я: так, я хочу в школу.
Хтось в своїх думках: ого вона вчитися захотіла, я в шоці
Що в моїй голові: нас запам’ятає вся школа, так як ми найкращий клас, який може зробити все що завгодно!

Бажаю всім хорошого дня!

Кому не тяжко, підписуйтесь на мої соцмережі!)

Не скучайте і читайте блог Воробуса!

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*