Тренінг від «Гільдії вчителів» - Блог про Львів

Тренінг від «Гільдії вчителів»

Гілдія вчителів

13 травня 2022 року в КЗ ЛОР «Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека», в рамках проєкту «Діти країни: розваги для відваги», завітали учасники організації Гільдія вчителів, керівником якої є Ірина Коропецька, щоб провести тренінг «Симуляційні ігри. Впровадження моделі ООН» для дітей внутрішньо переміщених родин з Київської, Луганської, Донецької, Сумської областей.

Ще у 2018 році, з метою покращення якості освіти та об’єднання освітянських спільнот, сім вчителів з різних шкіл Львова створили організацію «Гільдія вчителів» та відповідну платформу. Їх гасло – “Разом ми розумніші, ніж кожен із нас» (Гордон Драйден). У своїй роботі ці вчителі використовують симуляційні ігри.

Симуляції – це створені вчителем ситуації, під час яких діти копіюють у спрощеному вигляді процедури, пов’язані з суспільними інститутами, що існують у справжньому житті.

Також читайте:   Культурно-етнографічний захід "Українська вишиванка" у "Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці: до Міжнародного дня вишиванки

Під час тренінгу, який провели представники «Гільдії вчителів» в ЛОНПБ, діти копіювали Раду Безпеки ООН, на яку покладено відповідальність за підтримку міжнародного миру та безпеки. Оскільки в раду Безпеки ООН входять 5 країн, які є постійними членами, і 10 країн, що обираються Генеральною Асамблеєю, діти вибрали країну, яку хотіли б представляти в Раді Безпеки ООН.
Під час тренінгу діти мали можливість позначити на карті України ті міста, звідки вони приїхали зі своїми родинами.

11 травня 2022 року «Гільдії вчителів» виповнилося 4 роки. Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека вітає учасників цієї організації, зокрема п. Ірину Коропецьку, п. Наталію Підлісну, п. Ірину Сорокову, і дякує за дуже цікавий тренінг.

Автор статті: Наталя Звольська.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*