Веслування на байдарках - Блог про Львів

Веслування на байдарках

Катання на човнах

26 травня 2022 року, в рамках проєкту «Діти країни: розваги для відваги», відбувся захід з греблі на байдарках для дітей, які в умовах війни переїхали з Київської, Донецької, Луганської, Сумської областей до Львова.

Це спільний захід КЗ ЛОР «Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека», Управління молоді та спорту Львівської ОДА, ГО «Федерація веслування на байдарках та каное Львівщини» та Львівського осередку ФСТ «Колос». Він пройшов на Щирецькому водосховищі в селі Наварія Пустомитівського району Львівської області, де постійно проходять тренування з греблі на каное та байдарках вихованців СДЮШОР «Веслярик».

Під час заходу були присутні: Роман Хім’як, начальник управління молоді і спорту Львівської ОВА, Olya Koziy, начальник відділу фізичної культури і спорту Управління молоді і спорту Львівської ОВА та Лілія Білінська, голова львівського осередку ФСТ «Колос».

Також читайте:   Як схуднути через В Контакті

З учнями займалися досвідчені тренери. Діти вчилися не тільки правильно веслувати на байдарках, але й каталися на катері, надувних дошках SUP, грали у бадмінтон. Вода заспокоювала, створювала гарний настрій.

Почувалися впевнено на надувних дошках SUP дівчинка Лера (Валерія) з міста Слов’янська Краматорського району Донецької області та хлопчик Владислав з міста Ірпінь, що у передмісті Києва.

Діти смакували піцу, бутерброди, солодощі, а також отримали пакуночки від Львівської територіальної організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос»».

Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека дякує Роману Хім’яку, Ользі Козій, Лілії Білінській та ГО «Федерація веслування на байдарках та каное Львівщини» за співпрацю та дуже гарний захід.

Автор статті: Наталя Звольська.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*