Як вибрати хороші курси англійської мови? - Блог про Львів

Як вибрати хороші курси англійської мови?

курси англійської мови

Ви вводите кілька запитів у пошукову систему, як от курси англійської мови для дорослих, школа англійської мови і т.п., – і що Ви бачите? Безліч різних посилань, оголошень, адрес. Добре… Але як же вибрати найкращу пропозицію зараз?

Почніть із визначення Ваших потреб

Курси англійської мови дуже популярні. Не дивно, адже це одна з найбільш розмовних мов у світі. Тому не буде перебільшенням сказати, що англійська сьогодні є такою необхідною мовою. Оскільки Ви вирішили почати вивчення англійської або хочете трохи покращити свої навички, варто на самому початку подумати, для чого Ви хочете це зробити. Це дуже важливо. Деякі люди хочуть підготуватися до мовного іспиту. Іншим для роботи потрібна професійна англійська. Однак найчастіше мова йде про практичні питання. Багато людей просто хочуть вільно говорити і говорити, наприклад, подолати мовний бар’єр, або ж планують відправитися у закордонну подорож не боячись, що не вдасться замовити вечерю в ресторані.

А щоб мати можливість вільно спілкуватися англійською, Вам не потрібно вивчати граматичні правила, вчитися писати офіційні листи чи читати статті в The Daily Telegraph. Перш за все, потрібно розмовляти. Якщо це Ваша мета, то зосередьтеся на мовних школах, у яких є розмовні курси англійської мови. Якщо Ви хочете вивчати ділову англійську, оберіть бізнес-курси або спеціалізовані курси – і так далі.

Хороша англійська школа – що це таке?

Гаразд, Ви визначили свою мету, пора зосередитися на виборі правильної мовної школи. Ось кілька корисних порад, які, сподіваюся, допоможуть у цьому.

Різноманітність методів

Хороша школа англійської мови використовує різні методики для розвитку індивідуальних мовних навичок. Уникайте шкіл, які пропонують «переробку» підручника та вправ у своїй програмі. По перше, таке навчання просто нудне, по друге – так говорити не навчишся, зате навчишся поєднувати протиставні прикметники.

Також читайте:   Хто хоче стати менеджером?

Практикуйте англійську, а не вивчайте правила

Напевно, немає нічого гіршого за безкінечне вивчення граматичних таблиць і механічне повторення фраз. Англійська, як і будь-яка інша мова, найкраще засвоюється, коли використовується на практиці. Контакт із жвавим мовленням, бесіди, рольова гра – ось елементи, на які варто звернути увагу при вивченні навчальної програми.

Заняття проводить носій мови

Носій мови – це вчитель, який приїжджає з-за кордону. Заняття з носієм мови проводяться тільки англійською мовою. Завдяки цьому у Вас не виникне спокуса заговорити українською на занятті, бо вчитель Вас просто не зрозуміє. Це також найкращий спосіб познайомитися з акцентом або вивчити розмовну мову.

Ставлення до потреб учнів

Хороша мовна школа – це для слухачів, а не навпаки. Проте все ще є багато шкіл, які орієнтуються на кількість, а не на якість. На жаль, це виливається в низький рівень освіти та нешанобливе ставлення до студентів, коли вже підписано договір.

Щоб уникнути подібних неприємних сюрпризів, зверніть увагу, наприклад, на те, чи:

  • заняття проводяться в малих групах;
  • Ви можете вибрати години занять;
  • Ви можете навчатися стаціонарно або онлайн;
  • Ви можете розподілити свої платежі на частини.

Завдяки цьому ви дізнаєтеся, чи дійсно школа дбає про те, щоб забезпечити учням найкращі умови навчання. Звичайно, також непогано було б почитати відгуки про школу/курси або перевірити місцеві рейтинги.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*