Як замовити суші у Львові швидко і вигідно - Блог про Львів

Як замовити суші у Львові швидко і вигідно

доставка суші у Львові

Суші – це традиційна японська страва, яка користується шаленою популярністю у всіх куточках світу. Замовити їх можна на свято, так і без приводу, просто тому, що Вам захотілося чогось смачненького.

«Sushi Icons» пропонує Вам три основні види суші: гункани, інарі, нігірі. На сайті також наявні суші-кейки, футомакі, салати, боули з вугром, лососем, тунцем, напої та багато іншого.

Здається, що суші у їх теперішньому вигляді були завжди. Проте це не так. Вважається, що вони виникли біля 1300 років тому. Цікаво, ієрогліф, що позначає суші, не має певного значення. Він перекладається і як «маринована риба», і як «приготування до довголіття», і як «побажання щастя».

А біля 6000 років тому ніяких суші і близько не було. Рибу перекладали рисом – це дозволяло достатньо довго зберігати її за умов жаркого клімату. Спочатку це придумали у Південно-Східній Азії, потім «ноу-хау» перемістилося в Китай, а вже потім – до Японії.

Сьогодні – це блюдо, яке полюбляють вживати люди будь-якого достатку на національності. Найкращі суші у Львові готують в Sushi Icons.

На сніданок, обід та вечерю

«Sushiicons» пропонує Вам замовити суші за вигідними цінами. Завдяки доставці Ви зможете урізноманітнити своє меню, або й зовсім відмовитися від самостійного приготування їжі. Основа – дари моря, тому замовлена Вами страва буде не тільки смачною, а й поживною.

Якщо Ви замовите роли або сети, то отримаєте:

  • швидку доставку;
  • бонуси для постійних клієнтів;
  • доступні ціни;
  • акцію для іменинників та багато чого іншого.

Від чого залежить вартість доставки

Вартість доставки у Львові залежить від відстані. Кухня знаходится готуються за адресою: вулиця Княгині Ольги, 98B. Відповідно, чим далі Ви знаходитеся, тим дорожчою буде доставка.

Але є одна можливість отримати доставку безкоштовно. Для цього потрібно замовити суші на суму від 400 грн. На зекономлені кошти можна придбати напої – соки чи мінеральну воду.

Бонуси за замовлення

Замовляти суші у Львові можна не тільки швидко, а й вигідно. Для цього потрібно скористатися акцією для іменинників та (або) для зареєстрованих. Зареєструватися на сайті не складно. Після кожного замовлення сашимі чи макі ролів Ви отримуєте гроші на свою бонусну картку.

Зразу після реєстрації та першого замовлення ви отримаєте 5% від вартості. Продовжуйте бути клієнтом – коли ваш «оборот» складатиме 1000 грн, ви почнете отримувати 10% від суми замовлення. Як тільки Ви придбаєте суші на 10000 грн, процент кешбеку зросте до 15%.

Важливе зауваження: ця пропозиція не розповсюджується на сети.

Накопичені у якості кешбеку гроші можна витратити на наступні замовлення. Бонусами можна оплатити до половини вартості.

Що стосується іменинників, то вони можуть цілий тиждень замовляти будь-що с сайту зі знижкою 10%. Святкуйте зі своїми друзями та суші в режимі нон-стоп – не відмовляйте собі ні в чому!

Самовивіз – додаткова вигода

Якщо у Вас є можливість забрати з пункту самовивозу, зробіть це. Так ви отримаєте додаткову знижку у розмірі 10%. Приїхавши на пункт видачі, Ви зможете побувати навіть на відкритій кухні та переконатися у майстерності наших сушистів.

Займайтеся своєю роботою або улюбленою справою, а доставку суші дракон чи будь-яких інших довірте професіоналам. Замовляти традиційне японське блюдо в Sushi Icons – і швидко, і смачно, і вигідно. А ще цікаво: асортимент весь час поповнюється, тому частіше відвідуйте сайт – Ви точно знайдете там щось новеньке. Обов’язково зареєструйтеся на сайті. Це займе у Вас щонайбільше 5 хвилин – а користь ви отримаєте неабияку!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*