Бережемо своє здоров’я – які аналізи треба обов’язково здавати кожного року? - Блог про Львів

Бережемо своє здоров’я – які аналізи треба обов’язково здавати кожного року?

аналізи

Якщо здавати аналізи регулярно, то наскільки можна збільшити тривалість свого життя? Такі обстеження дозволяють виявити різні захворювання ще на ранніх стадіях і таким чином можна попередити розвиток різних запальних процесів і вчасно почати лікування. Це доволі не складно та допоможе вберегти здоров’я.

Чому важливим є регулярне проведення аналізів?

Кожен знає, що набагато простіше провести профілактику хвороби, а ніж займатись її лікуванням. А найкращий спосіб отримати об’єктивну оцінку стану свого здоров’я це здати аналізи у Львові. Для цього варто звернутись до перевірених спеціалістів, що проводять всі необхідні обстеження.

Значна кількість хвороб може розвиватись в організмі без будь-яких симптомів. А завдяки щорічним обстеженням можна буде вчасно їх діагностувати та провести лікування. На жаль, багато людей не прислухаються до порад спеціалістів та затягують з цим, в результаті вони стикаються з затяжними формами хвороб, які лікувати стає набагато складніше.

Які саме аналізи варто здавати кожного року?

  1. Аналіз крові – він є обов’язковим для профілактики захворювань в будь-якому віці. Завдяки отриманим показникам медичний спеціаліст може визначити загальний стан здоров’я.
  2. Загальний аналіз сечі – необхідний аналіз щоб визначити стан нирок та всієї сечовидільної системи.
  3. Аналіз на рівень глюкози – його обов’язково треба здавати людям, що схильні до цукрового діабету або надлишкової ваги.

Крім цього потрібно регулярно проходити спеціальні обстеження. Це і рентген грудної клітини, і ультразвукове дослідження черевної порожнини та малого тазу. Також дуже важливо перевірятись на такі хвороби як гепатит та ВІЛ, особливо якщо людина знаходиться в групі ризику. І обов’язково треба ходити на прийом до стоматолога двічі на рік, навіть якщо нічого не болить.

Для пацієнтів, яким більше сорока років обов’язково треба регулярно здавати аналізи на рівень холестерину. Жінкам варто робити скринінг на рак шийки матки регулярно. Чим раніше буде помічена хвороба, тим простіше буде лікуватись. А от чоловікам після 35 років бажано здавати тести на статеві гормони, а також перевірити онко простати.

Усі необхідні аналізи Ви можете здати в медичному центрі Medialt. Додатково лікар проконсультує вас по стану здоров’я та підкаже на що слід звертати особливу увагу. Бережіть себе не забувайте вчасно проходити необхідні обстеження.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*