Дизайнерські меблі на замовлення - Блог про Львів

Дизайнерські меблі на замовлення

меблі на замовлення

Додайте шарму в інтер’єр будинку чи квартири з дизайнерськими меблями під замовлення Komandor. Зробіть акцент на оригінальних меблях Вашої мрії, які втілюють всі побажання і вигідно підкреслюють почуття стилю і Ваш характер. А бездоганна якість, розкішний вигляд і багатофункціональність подарують приємні емоції від користування. До того ж ціни на меблі на замовлення у Львові від компанії Komandor демократичні і доступні для поціновувачів естетики і краси.

Про компанію

Komandor – це не просто меблева компанія шаблонних виробів. Це майстерня, де твориться магія і втілюються в життя ваші мрії. Меблі Командор на замовлення у Львові відомі на ринку 25 років. За цей час ми змонтували понад 20 тисяч шаф, близько 1500 кухонь, відкрили 4 виставкові салони у Львові за такими адресами:

  • вул. Саксаганського, 12, 14
  • вул. Княгині Ольги, 5а
  • вул. Княгині Ольги, 95 (ТЦ «МАРК», 1 поверх).

У Komandor працюють люди, які вважають виготовлення меблів своїм призванням. Тут кожна деталь гарнітура створюється з любов’ю людьми із великим досвідом. Кожен наш працівник – незамінний професіонал, а разом ми створюємо сильну, дружну команду, яка зацікавлену у бездоганному результаті.

Послуги

Компанія створює на замовлення дизайнерські меблі в кухні, гардеробні, шафи, вітальні, дитячі, спальні. Якщо в у пошуках особливих меблів, які б поєднували і естетичність, і практичність, і Ваші яскраві побажання, ми зробимо все можливе, щоб втілити Ваші задуми у реальність і навіть перевершити очікування.

Співпраця з Komandor відбувається у 4 етапи:

  1. Ви залишаєте заявку на нашому сайті чи дзвоните по номеру телефона обговорити, який гарнітур Ви б хотіли.
  2. Далі ми пропонуємо зустрітися офлайн на об’єкті, щоб детальніше обговорити дизайн, зробити прорахунки і вислухати Ваші детальні побажання.
  3. Після цього команда виготовляє замовлення. Термін виготовлення залежить від масштабів, складності та інших факторів.
  4. Завершальний етап – доставка і монтаж меблів на Вашому об’єкті.

Ціни меблів Komandor

А скільки ж коштує? Це цікаве питання, яке викликає найбільше уваги клієнтів. Варто розуміти, що ціна на продукцію від Командор не стала. Вартість виробів залежить від багатьох факторів, серед яких: матеріал, наповнення, товщина, розміри, країна виробництва матеріалів. Ми принципово створюємо тільки якісні меблі європейського зразка, адже це наша репутація і Ваш комфорт користування.

Для точного розрахунку вартості замовлення зв’яжіться з консультантом чи залиште заявку онлайн. Наші працівники повідомлять вам всю необхідну інформацію і дадуть відповіді на всі питання.

Якщо меблі на совість – то Komandor!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*