GUD Rolltop – у чому особливості універсального міського рюкзака? - Блог про Львів

GUD Rolltop – у чому особливості універсального міського рюкзака?

GUD Rolltop

Вибираючи наплічник, хочеться, щоб він був якісним, красивим та містким. Багато виробників випускають цікаві моделі, які порадують своєю красою. Одним із них є gud рюкзак, який вже сподобався міським жителям. Розглянемо його особливості.

Чому GUD Rolltop?

Саме продукція ключових брендів вважається однією з найкращих на ринку. Вона характеризується високою якістю, надійністю, красою виконання. При цьому тішить і привабливий дизайн. Таким є розглянутий рюкзак, який вже сподобався багатьом користувачам.

Модель випускається у різних відтінках, вона може бути білою, чорною, сірою. Її об’єм складає 25 літрів, цього цілком вистачає для щоденного використання. Також вона чудово підійде для туризму.

Серед особливостей рюкзака можна виділити таке:

  • він не має жорсткого каркаса, але добре тримає форму;
  • інноваційна система закривання зовнішнього відділення – шляхом згортання валиком;
  • регульована довжина ременя.

У моделі чудовий, утилітарний дизайн. Зайвих зовнішніх елементів немає, але Ви можете прикріпити додаткові різноманітні елементи.

Зовнішній вигляд та використання рюкзака

У цьому наплічнику шлейки виглядають досить агресивно. Вони широкі, є кільця. Але це зовсім не заважає при носінні рюкзака. До речі, передбачена ручка для перенесення, вона прошита так, що легко носити рюкзак в одній руці.

Спинка виробу створена зі спеціальної британської тканини, яка застосовується у військових цілях. Вона витримує різноманітні навантаження, при цьому тішить м’якістю та красою. Завдяки можливості пропускання повітря з таким рюкзаком не буде спекотно навіть влітку.

Блискавки рюкзака дуже міцні та мають таку конструкцію, яка не пропускає воду навіть під час сильного дощу. Тобто Ви можете бути впевненими в тому, що речі будуть у цілісності та порядку за будь-яких умов. До основного відділення доступу передбачено збоку, при цьому сторонні не помітять блискавку, оскільки вона надійно захована.

Використовують модель не лише носіння одягу чи інших речей. У рюкзаку можна легко переносити ноутбук із діагоналлю екрану в 13 дюймів. Також є спеціалізовані відділення для дрібних речей, наприклад документів, карток, ключів.

У внутрішній частині є спеціальна підкладка, яка має контрастний колір. Як розповідають фахівці Bagman.ua, дно рюкзака повністю ущільнене, воно не промокає навіть у сильний дощ. Знизу є прогумова щільна тканина, а з боку спинки передбачено відділення також для великого ноутбука та чотири кишені для дрібниць та різних паперів.

На практиці рюкзак дуже зручно сидить, він м’який та міцний, а ще тішить своєю красою. Модель легко фіксується, відрізняється своєю легкістю та надійністю.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*