Літній чемпіонат «Все для перемоги». На черзі 2-й тур. Анонс - Блог про Львів

Літній чемпіонат «Все для перемоги». На черзі 2-й тур. Анонс

Кубок 2022

Найближчої суботи, 18 червня, продовжаться змагання у літній першості, яка має назву «Все для перемоги». Зокрема, відбудуться поєдинки другого за ліком туру.

Після поразки у минулому, прем’єрному турі від КІВС «Енергії 2» (2:3- авт.) на ФК «Галицька здоба» очікує протистояння з «in.IT».

Склад учасників та гравців у цих командах цього літа настільки рівний, що ледь не кожен поєдинок першості заслуговує на статус центрального. Матч між «in.IT» та ФК «Галицька здоба» не стане виключенням. Тим більше, що наш майбутній суперник на три бали випереджає «пекарів». У першому турі Андрій Федюк і компанія здолали «Меркурій» – 3:1.

Також варто зазначити, що склад «айтішників» перед сезоном було підсилено гравцями ФК «Енергія» Тарасем Кузем і Андрієм Пітулею.

Протистояння матчу: Федюк Андрій – Тригубець Сергій.

Дуель тренерів, діючих гравців, які не один рік пограли в одній команді – це завжди цікаво.

Тому, можна не сумніватися на майданчику «Футбол Life» у суботу буде дуже гаряче. При можливості запрошуємо відвідати це протистояння й подивитися гру наживо. Початок о 12 годині.

Також читайте:   Футзал. Кубок Надії. "Нові імена" - "Гранд-Галичина". Анонс

До речі, востаннє майбутні суперники зустрічалися між собою 16 квітня у с. Карачинів у рамках благодійного турніру на підтримку Національної Гвардії України. Тоді «пекарі» й «айтішники» успішно подолали груповий етап і зустрілися на стадії 1/4 фіналу. Як і минулі очні протистояння, дане виключенням не стало і пройшло у безкомпромісній боротьбі. Завдяки голу від Дениса Бланка наша команда повела в рахунку, але після перерви Володимир Гриник вирівняв рахунок на віртуальному табло. Пристрасті на майданчику вирували ще ті, але їх у кінці гри погасив Олександр Школьний, який за хвилину до завершення гри вирвав для «червоно-жовтих» перемогу й перепустку у півфінал.

Окрім поєдинку між «in.IT» та ФК «Галицька здоба» у матчах другого туру також зіграють наступні пари-команд:

«Nice Guys» – «NG Metal»
«Меркурій» – «КІВС Енергія-2»
«Спільнота» – «Штурм»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*