Офіційно: сезон у PARIMATCH Екстра-лізі завершено - Блог про Львів

Офіційно: сезон у PARIMATCH Екстра-лізі завершено

Екстра-ліга

В останній день травня завдяки сучасним засобам онлайн-зв’язку відбулась нарада керівництва Асоціації футзалу України та представників команд PARIMATCH Екстра-ліги щодо подальшої долі чемпіонату України сезону 2021/2022 р. р.

За її підсумками було прийнято рішення, що що у зв’язку з воєнним станом який триває на території України, матчі сезону 2021/2022 дограватися не будуть.

Призери чемпіонату визначені не будуть, а турнірна таблиця буде зафіксованою станом на 24 лютого. В єврокубки від України буде делеговано херсонський «Продексім» , який на момент завершення чемпіонату посідав першу сходинку у турнірній таблиці. Про це повідомляє пресслужба АФУ.

Також повідомляється, що у зв’язку з прийняттям Міністерством молоді та спорту України рішення щодо дозволу проведення офіційних змагань у певних місцевостях, які внесені до єдиного плану-календаря міністерства, АФУ запропонувала командам провести Кубок ліги у серпні (за участі команд Екстра та Першої ліг).

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:3 Приват (відео)

Окрім того, відзначимо, що як і зазвичай, старт сезону 2022/2023 запланований на кінець серпня-початок вересня (за можливості його розпочати). Консультації та обговорення щодо його формату розпочнуться у липні. Тоді ж будуть визначені й дата та місце проведення «Фіналу восьми» Кубку України сезону 2021/2022 р. р.

Офіційні рішення Виконкому АФУ щодо PARIMATCH Екстра-ліги та інших всеукраїнських змагань будуть прийняті та оприлюднені найближчим часом, після проведення додаткових консультацій з представниками відповідних команд.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*