Оренда парусних яхт: найкращий відпочинок на Дніпрі - Блог про Львів

Оренда парусних яхт: найкращий відпочинок на Дніпрі

Оренда парусних яхт: найкращий відпочинок на Дніпрі

Сьогодні прокат яхт вже не належить до дорогих розваг, доступних тільки еліті. З приходом теплих весняних та літніх днів кияни та гості столиці прагнуть провести час поза міськими заторами, галасом та метушнею. Оренда яхти – це можливість незвичайного дозвілля, яке на відміну від банального застілля в задушливому ресторані запам’ятається його учасникам на довгі роки.

Чому популярний відпочинок на парусній яхті

Для того, щоб орендувати яхту на кілька годин або цілий день, не потрібно шукати особливого приводу. Сьогодні є чудова нагода влаштувати дозвілля на водних просторах Дніпра та влаштувати прогулянку. Це можна зробити як у великій компанії друзів, так і у скромному сімейному колі.

Оренда парусних яхт https://kievflot.ua/catalog/arenda-yakht/arenda-parusnykh-yakht/ – це оригінальний спосіб провести романтичний час зі своєю коханою дівчиною, налагодити вигідні зв’язки із діловими партнерами, влаштувати оригінальну фотосесію на фоні мальовничих дніпровських пагорбів, організувати святкування дня народження, весілля, корпоративу та інших пам’ятних заходів.

Під час водної прогулянки Ви зможете:

  • насолодитись панорамними видами столиці;
  • отримати порцію лагідного сонячного проміння та провести час на свіжому повітрі;
  • забезпечити собі та гостям яскраві емоції та піднесений настрій;
  • зробити сюрприз коханим та дітям;
  • організувати риболовлю, пікнік чи фуршет;
  • скористатися різними пропозиціями дозвілля від компанії-організатора;
  • доповнити свято феєрверком та заходом на стоянку у мальовничій бухті;
  • зробити унікальне фото на панорамному фоні столиці.

Сучасні парусні яхти – це швидкість, мобільність, високий рівень сервісу та комфортні умови. Прокат яхт в Києві втілює мрії про хвилююче почуття польоту під вітрилом.

На що слід звернути увагу при замовленні

При оренді яхти необхідно враховувати кілька факторів. Насамперед, це кількість Ваших гостей. Більшість суден мають пасажиромісткість на 4-8 осіб, деякі з яхт обладнані спальними місцями.

Крім кількості учасників прогулянки, важливо продумати, яке дозвілля підходить Вашій компанії. Для цього на яхті є можливість замовити фуршет, пікнік, риболовлю, музичну програму чи тематичну вечірку.

Якщо ви хочете відсвяткувати на вітрильнику весільне свято у дружньому колі, елегантна яхта стане чудовим місцем для проведення церемонії та пам’ятних фото. Організатори допоможуть втілити в життя найнезвичайніші та найсміливіші ідеї свята.

Оскільки прогулянка на яхті користується популярністю, замовляти послугу краще заздалегідь. Для цього можна вибрати судно на фото, які розміщені на сайті компанії або скористатися послугою огляду “наживо”, щоб не прогаяти жодної важливої деталі.

На етапі планування урочистостей велике значення має вибір перевіреної компанії, яка забезпечить Вам повний комфорт та безпеку поїздки. Вигідні пропозиції на замовлення парусної яхти на всі види прогулянок по Дніпру пропонує компанія KIEVFLOT.UA.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*