Прорвало. «Галицька здоба» здобула першу перемогу в літній першості - Блог про Львів

Прорвало. «Галицька здоба» здобула першу перемогу в літній першості

Спільнота

Лише у третьому турі чемпіонату під лозунгом «Все для перемоги» наша команда зуміла здобути перемогу, перемогу впевнену, яка дозволила піднятися на дві сходинки й покинути підвалини турнірної таблиці. «Бита» була «Спільнота», яка до очного протистояння з «червоно-жовтими» теж не знала смаку набраних очок.

Парад голів і не лише

Поєдинки на зразок ФК «Галицька здоба» – «Спільнота» дуже подобаються вболівальникам і аж ніяк не тренерам команд. На двох команди забили 19 голів (14:5 перемога «пекарів»). А ще крім цього у матчі були: покер, хет-трик, жовті картки, чотири не забиті дабл-пенальті, автол і низка інших подій. І це всього лише прем’єрний поєдинок третього ігрового дня.

Савичище

Саме такі слова кричали в адрес голкіпера ФК «Галицька здоба», який зумів відбити в одній грі аж 4 (!) десятиметрових. Не пригадую, коли востаннє таке бувало у змаганнях на Львівщині й чи взагалі бувало.

Дебюти й повернення до складу

По-перше, після тривалої травми в основному складі вийшов добре знайомий вболівальників нашої команди голкіпер Дмитро Дзюба. По-друге, у матчі проти «Спільноти» дебютував Віктор Бойко. Провів на майданчику цей гравець не так багато часу, але тим не менше заробити «гірчичник» він зумів. Також хочемо відзначити, що після тривалого «простою» вперше повноцінно зіграв у матчі граючий тренер Сергій Тригубець, який у день суботи був одним із кращих у складі своєї команди.

Також читайте:   Футбол. Квитки на гру між молодіжними збірними України та Греції вже у продажу

Голясо від Ярослава Писька

На рівні з тренером вирішив позмагатися й Ярослав, який окрім оформленого хет-трику зумів відзначитися красенем голом, який він забив з власної половини майданчику.

Жарт матчу

Вперше пишемо таку підрубрику, але казус від Микола Богданова повеселив. Під час одного з ігрових епізодів 9-й номер ФК «Галицька здоба» сфолив на гравцю команди-суперника, але іншої думки був сам Микола, який сказав суддям, цитую: «даю слово пацана, я не фолив» чим повеселив всіх присутніх на відкритому майданчику «Футбол Life».

На цьому все, три очки в кишені, готуємося до матчів Кубка, які будуть відбуватися на тижні, а також наступного туру літньої першості «Все для перемоги» проти «Nice Guys».

ФК «Галицька здоба» – «Спільнота» – 14:5 (7:2)

ФК «Галицька здоба»: Дзюба, Марухняк, Савич – Школьний, Стегніцький, Стефанків, Тригубець, Радевич, Бойко, А. Коваль, Богданов, Писько, Єфімов

«Спільнота»: Галицький – Кунтий, Галаджун, Іванишин, Шокарєв, Палиг, Лаврін, Луцик, Опрісник, В. Коваль, Сосницький

Голи: Школьний, 3, 25, 33, 44, Тригубець, 7, Радевич, 14, 39, Стегніцький, 11, 47, Писько, 18, 27, 34, Стефанків, 49 – Сосницький, 10, 46, В. Коваль, 12, 42, Кутий, 15 (с/в), Шокарєв, 48.
Попередження: Бойко, 31, Радевич, 34 – В. Коваль, 25

Кращі гравці за версією пресслужби: Сергій Тригубець – Сергій Сосницький.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*