Тепловізійні приціли для нічного полювання

Тепловізійні приціли для нічного полювання

Тепловізійні приціли – пристрої, що встановлюються на зброю та призначені для ідентифікації об’єктів. Це функціональні прилади, що ідеально підходять для нічного полювання. З їхньою допомогою можна легко виявити видобуток у темряві, за несприятливих погодних умов, крізь чагарники.

Переваги та особливості тепловізійних прицілів

Полювання – хобі справжніх чоловіків. Щоб таке заняття давало хороші результати, розроблено тепловізійний приціл. Принцип дії приладу виходить з фіксації тепла, випромінюваного тваринами. Розподіл температури відтворюється на дисплеї у вигляді кольорового зображення. Мисливець може розглянути тварин у повній темряві, навіть якщо вони досить далеко.

Тепловізійні приціли

Тепловізійні приціли – пристрої, які відповідають вимогам споживачів. Прилади виконують свої функції у звичайних та в екстремальних умовах. До їх основних переваг належить:

  • висока дальність виявлення видобутку
  • тривалий термін служби
  • захист корпусу від пилу та від вологи
  • простота в експлуатації
  • робота в автономному режимі протягом кількох годин
  • регулювання різкості зображення, виходячи з особистих переваг
  • компактна конструкція та невелика вага
  • вбудована пам’ять для відеозйомки та зберігання матеріалів
  • з’єднання зі смартфонами та передача фото та відео через Wi-Fi

Найкращі тепловізійні приціли: огляд брендів

Інтернет-магазин Delta1 https://delta1.ua/ пропонує якісні товари в широкому асортименті. У продажу представлені тепловізійні приціли провідних брендів, які розроблені з урахуванням суворих стандартів. Великий попит мають пристрої компанії IRay Technology. Цей виробник займає лідируючі позиції над ринком. Компанія пропонує тепловізійні приціли, оснащені сенсорами нового покоління, світлодіодними дисплеями OLED, лазерними далекомірами. У приладах передбачається режим сканування. Це корисна опція, що дозволяє мисливцеві моментально адаптуватися до нових умов та здійснювати точне прицілювання.

Професійні тепловізійні приціли Delta – ще один чудовий варіант. Продукція українського бренду користується попитом протягом багатьох років. У продажу представлені пристрої, що відрізняються надійністю та практичністю. Тепловізійні приціли встановлюються на різну вогнепальну зброю та широко використовуються для нічного полювання. Їх характерні компактні розміри, тривала автономна робота, ефективність за будь-яких погодних умов.

Тепловізійні приціли Київ

Розгляньте асортимент докладніше та виберіть сучасний прилад для полювання. При цьому керуйтеся ключовими критеріями: роздільна здатність сенсора, діаметр об’єктива, дальність розпізнавання об’єктів. Також звертайте увагу на додаткові функції. Добре, коли в тепловізійному прицілі передбачається ультраяскравий режим для сильного туману, цифровий компас, вбудована пам’ять для запису відеороликів та зберігання великої кількості фотографій.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*