Топ 5 львівських магазинів для дорослих. Де їх шукати та як дістатися до них - Блог про Львів

Топ 5 львівських магазинів для дорослих. Де їх шукати та як дістатися до них

Топ 5 львівських магазинів для дорослих

Львів – це не лише культурне та історичне місто з найсмачнішою кавою та круасанами. Це ще й місто, де можна відкрити для себе нові види задоволення. Наприклад, заглядаючи у секс шопи, де знайдеться все і навіть більше для інтимної різноманітності.

Порівняння популярних секс шопів у Львові

Якщо настав час купити іграшку – зверніть увагу на цю п’ятірку секс-шопів у Львові, які здивують своїми особливостями.

1. BrokenSofa

Застосовуючи секс іграшки, представлені у цьому магазині, ви буквально почнете сумніватись, чи справді меблі у вашому будинку такі міцні, як здавалось. І не дарма, адже секс шоп пропонує лише найкраще: перевірені товари від Lovense, Nexus, We-Vibe, Womanizer та інших. Далі – більше, адже в асортименті є водонепроникні та смарт-іграшки, які підходять для відкриття нових можливостей у сексі.

BrokenSofa

Основні плюси секс шопу Brokensofa: безкоштовна доставка при покупці від 1000 грн, наявність сертифікатів якості, консультації від справжніх гуру у сфері сексу.

2. Перчинка

Якщо не вистачає гостроти у стосунках – значить, настав час підібрати якісну та нову іграшку у магазині «Перчинка». Можливо, це буде секс-машина з асортименту для імітації сексу втрьох, а можливо, вам сподобається класичний мастурбатор або навіть віброяйце – все залежить від ваших уподобань.

Перчинка

Основні плюси: безкоштовна доставка при покупці від 800 грн, знижки для постійних клієнтів та можливість гарантійної заміни пристроїв.

3. Амурчик

Особливу увагу цей секс шоп у Львові приділяє таким аксесуарам, як смарт іграшки. І не дивно, адже за ними – майбутнє, і сьогодні не обов’язково мати коханця, щоб отримувати задоволення. Для цього добре підходять товари з асортименту «Амурчика», що не тільки вібрують, а й пульсують, зігрівають, рухаються під музику та можуть бути увімкнені віддалено за допомогою смартфона для особливо пікантних ігор.

Амурчик

Основні плюси: безкоштовна доставка при покупці від 600 грн, наявність онлайн-чату з консультантом для підбору іграшок.

Також читайте:   А чи не поставити б лавочки на площі Святого Юрія?

4. Не для нудьги

Нудьгувати точно не доведеться, варто лише зазирнути у цей секс шоп у Львові. Що у ньому цікавого? Як мінімум – широкий перелік брендів, серед яких є відомі марки у вигляді Tenga, Adrien Lastic, Dorcel та інших. Для експерименту тут можна стали власником не тільки прикраси для сосків або вібратора, але й незвичайних презервативів, а ще – парфумів з феромонами, що зведуть партнера з розуму.

Не для нудьги

Основні плюси: можливість оплати товару частинами, наявність товарів власного виробництва та безкоштовна доставка при замовленні від 2000 грн.

5. Secret

Один із найбільших магазинів, який дозволяє потішити себе як недорогою анальною пробкою, так і багатофункціональним масажером простати. Доступні не тільки класичні іграшки, але ще й розумні аксесуари з широким функціоналом – від кількох рівнів вібрації до контакту зі смартфоном або пультом керування для унікальних оргазмів.

Secret

Основні плюси: контроль якості продукції, наявність недорогих позицій.

Як дістатися до секс шопів у Львові та чому це не актуально

Багато шанувальників секс-іграшок, навіть якщо купують їх далеко не вперше, не хочуть ходити в офлайн магазини. І не дивно, адже це тільки для найсміливіших, а ще для тих, хто хоче примірятися до розміру або дізнатися думку консультанта.

Сьогодні ж більшість цих функцій переноситься в онлайн режим, тому у Львові більше не потрібно нікуди їхати, якщо терміново потрібна анальна пробка, вібратор або еротична білизна. Усі представлені у статті секс шопи працюють як інтернет-магазини. У них також є відділ консультації, що готовий підібрати вам найкращу секс іграшку з представленого асортименту.

Як результат – так ви заощадите свій час, а ще отримаєте доступ до значно більшого каталогу товарів, ніж може вмістити офлайн магазин!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*