ТОП-5 пісень, які мені найбільше сподобались на Євробаченні - Блог про Львів

ТОП-5 пісень, які мені найбільше сподобались на Євробаченні

ТОП-5 пісень, які мені найбільше сподобались на Євробаченні

Багато людей люблять дивитися Євробачення кожного року, а деякі сплять у цей час 🙂 Я такої події пропустити не могла, так як дуже люблю музику. Мені сподобалось багато пісень, але 5 пісень, про які далі напишу, мені прям найбільше сподобались.

1. Stefania (Kalush Orchestra)

Пісня “Стефанія”, звичайно ж, мені сподобалась. Багато пісень на Євробаченні були сумні, і навіть нудні, але Україна, в якій зараз війна, має ваушну супер двіжову пісню. Цій пісні я дала від себе перше місце, хоча воно таке і є. Хіба що не можу її багато раз підряд слухати, бо надоїдає з часом.

 

2. Give That Wolf A Banana (Subwoolfer)

Друге місце даю Норвегії. Співали пісню під назвою Give that Wolf a Banana класні жовті бананові вовки в костюмах. Танець класний, я навіть пробувала це станцювати)) Цю пісню можу слухати дуже багато разів підряд і мені не буде набридати. Послухайте її і ви, якщо не чули:

 

3. In Corpore Sano (Konstrakta)

Третє місце, на мою думку, заслуговує Сербія. Пісня класна, слухала дууууже багато разів і не набридло. Всім раджу послухати! Я б може і дала їй перше місце, але ж не можуть всі 5 пісень бути на першому місці 🙂 Я ж не винна що вони такі класні пісні співали :]

Також читайте:   Де придбати квитки на концерт гурту "Океан Ельзи" 1 червня 2013 року

 

4. De Diepte (S10)

Четверте місце даю Нідерландам. Пісенька може і занадто спокійна, але в дівчини дуже-дуже гарний голос. Мені надзвичайно сподобалося!

 

5. SloMo (Chanel)

І нарешті п’яте місце місце віддаю Іспанії. Хоча костюмчики і танець мені не дуже сподобались, але сама пісня класна. Я думаю, що в Іспанії могли б пошити і кращі костюми.

 
Усі пісні раджу послухати, так як вони класні і, як на мене, всім сподобаються. Жаль, що мої друзі таким не цікавляться, і я не можу з ними про це поговорити. І вони задовбались вислуховувати, як я розказую, що Калуш і Сабвулфери такі класні, і чому Ви не любите їхню музику.

Усім бажаю хорошого дня і не нудьгуйте. Музику, яка Вам може сподобатись, закину в тг: @selfxberry_aest. Також підписуйтесь і на інші мої соцмережі:

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*