Відвоювати південь - Блог про Львів

Відвоювати південь

Евакуація

Уже навіть Сергій Хлань пише, що треба виїжджати. Хоча до сьогодні він постійно стверджував, що це великий ризик.

Послухайте ж нарешті! Яких ще знаків з неба ви чекаєте??? Коли почнуться вуличні бої, вас ніхто забирати під вогнем, ризикуючи життями військових, не буде! Вибачте за різкість та прямоту, але життя простого цивільного під час війни вартує значно менше, ніж життя навченого військового. Це жорстока правда!

Знайдіть мужність подивитися їй у вічі! Ніхто при здоровому глузді не буде класти на смерть десятки наших воїнів, щоб витягти з-під вогню якусь вперту жінку чи якогось чоловіка, які не бажали подбати про свою безпеку самостійно!
Якщо ви не воюєте, не волонтерите, не чините спротив, не партизаните, не прив”язані фізично до знерухомленої людини (хоча навіть таких волонтери вивозили) – тікайте звідти! Не заважайте ЗСУ бити рашистів! І не додавайте роботи тим, хто потім буде змушений вас ідентифікувати.

Також читайте:   Історії біженців, або як за хвилину можна залишитися без домівки

Цитата: “Херсонщина. Чому саме зараз всі заговорили про евакуацію з нашої області? Окупанти ймовірно готуються до вуличних боїв у Херсоні, про це свідчать укріплення, які вони будують. Кожен день — це небезпека. І звільнення не буде безпечним. Це — війна. Той, хто зараз знаходиться в окупації розуміє це не гірше за нас. Відповідно якщо є така можливість, то область краще покинути.

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*