Екзотично та приємно – в чому користь тайського масажу? - Блог про Львів

Екзотично та приємно – в чому користь тайського масажу?

тайський масаж

Чи знали ви що тайський масаж це не стільки про техніку, як більше про філософію? Тому що в сутності методики проведення такої релаксуючої процедури закладений вплив не тільки на певні частини тіла, а на весь організм.

Тайський масаж у Львові є доволі ефективним способом для відновлення духовних та фізичних сил. Також такий масаж дозволяє отримати багато користі й не дивно, що він став таким популярним.

Чим є тайський масаж?

Про користь такої процедури говорять тисячі років. Бо тайський масаж є незамінною частиною відомої на весь світ східної медицини. Воно має таку ж популярність, як лікувальні трави та практика медитації.

Від Європейських типів, тайський масаж відрізняється тим, що має вплив саме на енергетичні потоки в організмі. Під час сеансу в людини відкриваються нові джерела енергії та відбувається стимуляція каналів.

Під час масажу має бути присутня спокійна музика, особливі пахощі та комфортне приміщення. Все це допомагає краще розслабитись та підготуватись до лікувального масажу.

Що Ви відчуваєте під час Тайського масажу?

Такий сенс допоможе покращити еластичність м’язів, а також суттєво підвищити гнучкість опорно-рухового апарату. Це дозволяє встановити рівновагу в енергетичних силах організма. Які відчуття ви матимете від тайського масажу?

  • загострення відчуття дотиків;
  • неповторна легкість;
  • відпочинок та релакс в поєднанні з особливою радістю.

Спектр отриманих відчуттів буде суттєво більшим від того, що отримаєте від класичного масажу.

Яку саме користь отримаєте від сеансу тайського масажу?

В першу чергу ви матимете задоволення та відпочинок. Але це далеко не всі корисні ефекти, що будуть вас супроводжувати завдяки цьому масажу. То як чином буде вам масаж корисним?

  1. Встановлення повної психічної рівноваги. Зникає стрес, депресії та тривоги. Цьому спонукають релаксуюча музика, аромати та приглушене світло. Це дозволяє вам заглибитись в медитативний транс. Відчуєте полегшення вже з першого сеансу, а також станете більш розслаблені та отримаєте кращий сон.
  2. Покращення фізичного здоров’я. Масажні практики допомагають зміцнити м’язовий корсет та вирівняти поставу.
  3. Зменшення болі. Зникають больові відчуття, що викликані затисканням нервових закінчень.
  4. Детокс. Відбувається стимуляція кровообігу та пришвидшення метаболічних процесів. Це допомагає краще виводити з організму токсини. А також суттєво покращується стан шкіри.

Крім того відбувається відновлення балансу енергетичних потоків в організмі. Важливо щоб всі сімдесят тисяч каналів в організмі людини мали рухатись у вірному напрямку. З цим і допомагає майстер масажу.

Для того щоб ви отримали всю користь від сеансу, потрібно звертатися саме до професіоналів, краще всього відвідати студію масажу Наталії Безвуляк. Це означає, що ви точно отримаєте користь й масу задоволення.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*