“Галицька здоба” здолала “Меркурій” (відео)

Школьний Олександр

Минулих вихідних наша команда провела черговий поєдинок у рамках літньої першості «Все для перемоги». Черговим суперником «пекарів» став «Меркурій». Після перемоги у минулому турі над «NG Metal», від своїх улюбленців фани очікували лише на продовження переможної серїі.

І варто зазначити, що зробити це таки вдалося. «Битим» був «Меркурій», який до очного протистояння з «червоно-жовтими» перебував на 6-ому місці в турнірних перегонах.

Невтомний Школьний

Олександр продовжує забивати. У грі проти «Меркурія» він зумів оформити дубль і, таким чином, записати у свій актив 14-й гол у поточному чемпіонаті. Це на два голи більше чим у Михайла Грицини з «Nice Guys», який йде на другому місці у списку найкращих бомбардирів.

Також у цій грі влучними ударами відзначилися Нікіта Єфімов (додає від матчу до матчу), Павло Стегніцький та Назар Савич про якого згодом ми ще згадаємо наприкінці цього посту.

Відсутність голкіпера у «Меркурія»

Вже другий тур поспіль ця команда грає без стража воріт. Як і у минулому поєдинку проти «Спільноти» у матчі з «червоно-жовтими» місце у воротах зайняв ексгравець ФК «Галицька здоба» Богдан Хомченко. Але, й він не допоміг уникнути поразки своїй команді.

Також читайте:   Як Воробус "перегорів" у футболі і як з цим боротися

Турнірна таблиця

Після звитяги над «прикордонниками» та поразки «Енергії КІВС» від «металістів» наша команда зуміла вийти на третю сходинку в турнірних перегонах. На пару з «NG Metal» ми маємо у своєму активі по 12-ть залікових балів.

Вже наступного вікенду розпочнуться матчі другого кола змагань.

Кращий гравець за версією пресслужби: Назар Савич.

Перший номер «пекарів» не лише часто рятував свою команду від голів, а й в одному з епізодів навіть зумів відзначитися, вдало пробивши із-за меж штрафної. Браво!

Склад ФК «Галицька здоба» у матчі проти ФК «Меркурій» був наступним:

Савич – Школьний, Писько, Тригубець, А. Коваль, С. Коваль, Богданов, Єлфімов, Стефанків, Стегніцький, Партика.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*