Гранд Кубок Львова 2022. ФК «Галицька здоба» – МФК «Нові імена». Анонс - Блог про Львів

Гранд Кубок Львова 2022. ФК «Галицька здоба» – МФК «Нові імена». Анонс

Друга поразка поспіль

Вже сьогодні на нашу команду знову очікують футзальні баталії. У рамках літнього кубку під назвою «Гранд Кубок Львова 2022» «пекарі» зустрінуться з «Новими іменами».

Особливо представляти нашого суперника непотрібно, адже за весь час існування клубів між собою вони зустрічалися неодноразово у багатьох чемпіонатах та кубках на теренах Львівщини. На даний момент «сині» беруть участь у змагання «Бізнес ліги Львова» й після п’яти зіграних матчів посідають четверту сходинку в турнірних перегонах, маючи у своєму активі 13-ть залікових очок.

Щодо змагань «Гранд Кубку Львова 2022», то у них «Нові імена» зіграли три матчі, у яких один раз перемогли («NG Metal» – 5:4 – авт. ) та двічі поступилися своїм суперникам («УкрПолімер» – 1:2 та «Nice Guys» – 1:5 – авт.). У підсумку із 3-а балами «імена» посідають п’яту сходинку в турнірній таблиці.

Гравці ФК «Галицька здоба» підходять до цього поєдинку в хорошому настрої, адже напередодні було здобуто дуже важливу перемогу в літній першості «Все для перемоги» над «NG Metal» – 5:2. Саме ця звитяга дозволила не лише закріпитися на третій сходинці в турнірній таблиці, а й зберегти шанси на боротьбу за чемпіонство. На даний момент «червоно-жовтих» від лідера чемпіонату «Nice Guys» відділяють шість балів.

Також читайте:   Великий футбол у Львові

Зовсім інша ситуація у «Галицької здоби» в «Гранд Кубку Львова 2022». Після трьох зіграних матчів «пекарі» на пару зі вже згадуваним «NG Metal» ділять 2-3 сходинку в таблиці. Від лідера все того ж «Nice Guys» відділяє три очки. Тож, поєдинок проти «Нових імен» є архіважливим у плані зазіхань на підсумкову перемогу в змаганнях.

Протистояння матчу: Богдан Стефанків – Володимир Крупчук. Дуель капітанів має вирішити все.

Насамкінець додамо, що поєдинок між ФК «Галицька здоба» та МФК «Нові імена» стартує о 21 годині 20 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*