Кухні на замовлення від виробника: де замовити у Києві? - Блог про Львів

Кухні на замовлення від виробника: де замовити у Києві?

Кухні на замовлення

Кожна людина індивідуальна, зі своїми унікальними звичками, потребами та вподобаннями. Бажання користуватися меблями, що повністю відповідають індивідуальності власника, абсолютно природне. Кухні на замовлення від виробника – рішення, яке дозволяє реалізувати бажання власників квартир та будинків користуватися зручними меблями, дизайн яких відповідатиме стильовим уподобанням та смакам.

Кухні на замовлення: особливості

Кухні на замовлення від виробника є меблевими комплектами або окремими предметами, що проектуються та виготовляються відповідно до вимог і побажань замовника. Дизайнери меблевої фабрики можуть запропонувати клієнту розробити проект кухонного комплекту для його помешканння або професійно підготувати для виготовлення його власний проєкт, внісши за необхідності невеликі доповнення. Усі корективи проекту обов’язково узгоджуються із замовником.

Клієнт, який звернувся до компанії з приводу виготовлення кухні на замовлення, самостійно або за допомогою дизайнерів може вибрати:

  • планування меблів та конфігурацію елементів комплекту;
  • стильове рішення;
  • основні матеріали виготовлення (масив, ДСП, МДФ тощо) та оформлення, фурнітуру;
  • наповнення систем зберігання (шухляди, полиці, кошики);
  • тип та розміщення освітлювальних приладів;
  • варіант розміщення побутової техніки (вбудована або така, що стоїть окремо);
  • технології обробки та оформлення.

За бажанням клієнт компанії може замовити кухню, оснащену системами безпеки, що особливо актуально для сімей з маленькими дітьми чи тваринами.

Кому вигідно замовити кухню від виробника

Асортимент кухонних меблів, представлений на ринку України, дозволяє купити кухню в будь-якому стилі та варіанті виконання. Однак для багатьох людей саме кухні на замовлення є оптимальним рішенням, наприклад:

  • для сімей із дітьми;
  • людей похилого віку, яким складно пересуватися;
  • людей з обмеженими можливостями.

Виготовлення кухні на замовлення (https://leconfortfactory.net/uk/kitchen) – чудове рішення для людей, які живуть у тренді, і для тих, хто хоче створити власний унікальний інтер’єр. Маленьке приміщення, нерівні стіни, нестандартне планування помешкання, необхідність розміщення великої кількості побутової техніки, бажання мати зручні системи зберігання – у всіх випадках звернення до спеціалізованої меблевої фабрики в Києві для замовлення кухні стане правильним рішенням.

Якщо у квартирі планується ремонт, замовити кухню краще заздалегідь, щоб до закінчення ремонту меблі були вже готові. Вибрати найкращий проект кухонного комплекту допоможуть замовнику компетентні консультанти.

Переваги виготовлення кухні на замовлення

Ціна кухонного комплекту є важливим фактором при виборі меблів. Попри помилкову думку, кухні на замовлення від виробника можуть обійтися не дорожче, ніж готовий комплект у магазині. Вагомим аргументом на користь замовлення є можливість максимально раціонально використати кожен сантиметр приміщення кухні, що важливо для власників малогабаритних та однокімнатних квартир.

Кухні на замовлення від виробника

За якість, функціональність та надійність кухонних меблів відповідає меблева фабрика. Замовник має право звернутися у разі виявлення недоробок чи браку.

Де замовити кухню

Послуги з виготовлення кухонь на замовлення пропонує мешканцям Києва та області меблева фабрика LeConfort (https://leconfortfactory.net/). Компанія виготовляє меблі на замовлення із сертифікованих матеріалів високої якості за доступними цінами. Компетентні консультанти фабрики підкажуть найвигідніший варіант реалізації проекту кухонних меблів, з урахуванням побажань замовника та його фінансових можливостей.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*