Купівля квартири: про що варто знати - Блог про Львів

Купівля квартири: про що варто знати

Купівля квартири: про що варто знати

Власна квартира – це найбажаніша для кожного власність. Якщо Ви хочете створити сім’ю або навіть стати самостійним, купівля квартири – це перше, про що думаєте. На жаль, це все не так вже й просто.

Первинний або вторинний ринок – що краще вибрати?

Купівля квартири крок за кроком – заняття непросте. Можна знайти як на первинному, так і на вторинному ринку. Немає однозначної правильної відповіді на питання, яке рішення буде краще і простіше. Якщо немає часу займатися пошуком нерухомості самостійно, найкраще звернутися в агенство з нерухомості, таке як домик юа.

Вибір нової чи вживаної квартири залежить від індивідуальних схильностей, можливого часу очікування наявності приміщення та суми грошей, яку можна витратити на нього в довгостроковій перспективі. Купівля квартири у великих містах на вторинному ринку, звичайно, може бути більш привабливою з точки зору розташування, але її технічний стан залишає бажати кращого.

Купівля нової квартири несе в собі ризик краху забудовника або отримання нерухомості, яка не відповідає початковим проектним припущенням.

У випадку з вторинним ринком ми маємо враховувати попереднього власника, який може створити проблеми. Стан майна також не завжди буде свіжим. Особливо старі багатоквартирні будинки, хоч і знаходяться в привабливому місці і мають доступну ціну, можуть потребувати постійного ремонту .

Також читайте:   П'ятниця-13, а чи не часто вона?

Будинок чи квартира?

Інше питання: купити будинок чи квартиру». І одна, й інша форма нерухомості має переваги та недоліки. Купівля квартири дає можливість обрати локацію та передбачає більшу економію при використанні. З іншого боку, є сусіди, які не завжди будуть до нас прихильними, маленька площа приміщення та колективна відповідальність за всі несправності та ремонти спільних частин.

Вирішивши побудувати будинок своїми силами, ви впевнені, що отримаєте ту нерухомість, яку хотіли.

Поетапно приймаючи рішення про покупку квартири, враховувати ситуацію на ринку нерухомості та фінансовому ринку. Поетапно готуючись до купівлі квартири, необхідно почати з того, щоб вибрати момент, коли процентні ставки та витрати забудовників низькі.

Коли найкраще купувати нерухомість?

Вирішуючи придбати нерухомість, ми рідко орієнтуємося на економічну інформацію, а набагато частіше на поточну життєву ситуацію. Основними причинами покупки квартири є:

  • майбутнє народження нового члена сім’ї,
  • одруження
  • бажання стати незалежним,
  • виїзд на роботу чи навчання в інше місто.

Купівля квартири перед весіллям або народженням дитини – дуже вдале і часте рішення – багато хто хоче тоді мати власну нерухомість. Однак завжди варто звертати увагу на інші фактори. Передбачте близькість до дитсадка, школи, дитячих гуртків.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*