Літня першість «Все для перемоги». Третя поразка «пекарів» - Блог про Львів

Літня першість «Все для перемоги». Третя поразка «пекарів»

Бучали

Літня першість «Все для перемоги». Третя поразка «пекарів».

Змагання на відкритих майданчиках «Футбол LIFE» під назвою «Все для перемоги» набирають обертів. Наразі зіграно вже 4 тури.

Зокрема, у минулу суботу наша команда зустрілася із лідером першості – «Nice Guys». На жаль, але захоплюючий поєдинок завершився поразкою «червоно-жовтих» – 2:3.

Помилки у захисті

ФК «Галицька здоба» дуже багато пропускає. За 4 зіграні матчі суперники зуміли наколотити у наші ворота 20 (!) голів. Це фактично 5-ть голів за гру. Команда, яка хоче здобути принаймні бронзові нагороди такого собі дозволяти не може. За показником пропущених голів нижче нас лише «Спільнота».

Черговий гол Школьного

У матчі проти «Nice Guys» Сашко знову відзначився й з 9-ма голами в активі на даний момент є кращим бомбардиром «червоно-жовтих» у цьому чемпіонаті. Далі буде? До речі, окрім цього гравця за «пекарів» забивав Віталій Радевич.

Савич і дабл-пенальті

У даній грі Назар вже вийшов зі стартових секунд і знову запам’ятався не лише великою сейвів, а й відбитим десятиметровим. Нагадаємо, у попередньому матчі проти «Спільноти» цей голкіпер зумів відбити 4 (!) дабл-пенальті .

Ключовий епізод гри

Також читайте:   Президент асоціації любительського міні-футболу Львівщини Петро Закалюжний в гостях у Воробуса

На такий епізод заслуговує момент Богдана Стефанківа при рахунку 2-1 на користь нашої команди, коли наш «кеп» не зумів влучити у порожні ворота.

Вольова перемога суперника

Поєдинок «Nice Guys» – ФК «Галицька здоба» був настільки цікавим, що команди виходили вперед по черзі. Щоправда, вольову таки здобув суперник, поступаючись по ходу гри – 1:2.

Турнірне становище

Після 4-ох зіграних матчів ФК «Галицька здоба» має у своєму активі три залікові бали й посідає 6-е місце в турнірних перегонах. Звичайно, це не той результат який очікують фани клубу.

До речі, про останніх. «Пекарі» як ніколи потребують вашої підтримки. Тож, вже найближчої середи, коли «червоно-жовті» зіграють у «Гранд Кубку Львова 2022», ми чекаємо на вашу підтримку.

Кращі гравці матчу за версією пресслужби: Ярослав Михалюньо – Микола Богданов.

Склад ФК «Галицька здоба» у цій грі: Савич, Марухняк, Дзюба, Школьний, Писько, Стегніцький, Стефанків, Єлфімов, Коваль, Яблонський, Богданов, Радевич.

Результати всіх матчів четвертого туру

«in.IT» – «NG Metal» – 3:2
«Меркурій» – «Штурм» – 0:0
«Спільнота» – КІВС «Енергія 2» – 2:4

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*