Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Меркурій». Анонс - Блог про Львів

Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Меркурій». Анонс

На черзі Меркурій

Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Меркурій». Анонс⚽️

Вже сьогодні, 23 липня, на нашу команду очікує чергове випробування в лиці «Меркурія». Це буде завершальний поєдинок першого кола й хочеться щоб його «пекарі» завершили на мажорній ноті.

За останній тиждень «червоно-жовті» провели два поєдинки. Найцікавіше, що зіграла «Галицька здоба» двічі проти «NG Metal». І якщо у рамках літньої першості «Все для перемоги» була здобута перемога – 3:2, то у «Гранд Кубку Львова 2022» суперник вже взяв реванш – 4:1.

Повертаючись до баталій двоколового турніру варто зазначити, що на даний момент після шести зіграних матчів наша команда посідає 4-ту сходинку в турнірних перегонах. В активі ФК «Галицька здоба» – 9-ть залікових балів і це на два менше чим у КІВС «Енергії 2», яка закріпилася на третьому місці.

Також читайте:   Футзал. "Енергія" виграє серію в "Хіта" і виходить у фінал

Щодо нашого майбутнього суперника «Меркуія», то «прикордонники» із 5-ма балами в активі поки що на шостому місці в турнірній таблиці. У поточному чемпіонаті ця команда здобула одну перемогу над «Спільнотою» (8:3- авт.) та ще двічі розписала «мирову» з «Штурмом» (0:0 – авт.) та КІВС «Енергією 2» (3:3 – авт.). У решті ж матчів «білі» зазнавали поразок.

Якщо ж згадати очі протистояння «Меркурія» та ФК «Галицька здоба», то одразу ж на пам’яті зимова першість сезону 2021-2022 років. Команди провели два напружені матчі, в яких «пекарі» здобули дві перемоги (6:4 і 2:1 – авт.). Як буде цього разу дізнаємося вже незабаром.

Початок суботнього протистояння о 11 годині.

Протистояння матчу: Микола Богданов – Богдан Хомченко.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*