Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Штурм». Анонс - Блог про Львів

Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Штурм». Анонс

Галицька здоба  - Штурм

Літній чемпіонат «Все для перемоги». ФК «Галицька здоба» – «Штурм». Анонс.

Продовжуються змагання літньої першості. З кожним туром команди наближаються до проміжного підсумку, а в даному випадку – це кінець першого кола. На черзі 5-й тур, у якому «пекарі» зустрінуться зі «Штурмом».

Наш майбутній суперник знаходиться поруч із «червоно-жовтими» у турнірній таблиці. Підопічні Юрія Цибика в 4-ох матчах зуміли здобути одну перемогу («Спільнота» – 3:1 – авт.) та розписати мирову («Меркурій» – авт.). У ще двох матчах «біло-сині» поступилися своїм опонентам («NG Metal» – 3:6 та «in.IT» – 2:3 – авт.).

У підсумку 5-е місце й одне очко переваги над ФК «Галицька здоба». До слова, у минулому турі «Штурм» зіграю в «суху» нічию з «Меркурієм».

Також читайте:   Топ-5 провалів ФК «Галицька здоба» у 2021 році

Щодо «пекарів», то вони теж особливими турнірними здобутками похвалитися не можуть. У чотирьох матчах наша команда здобула лише одну перемогу над «Спільнотою» – 14:5. У решті матчів «червоно-жовті» залишилися з нічим (поразки від КІВС «Енергії 2», «in.IT» та «Nice Guys»). Хоча, грали «червоно-жовті» ніби добре.

Можливо серія невдач завершиться після нещодавньої перемоги над «GTL» у рамках «Гранд Кубку Львова 2022». Хоча, якщо подивитися і цю гру, то й там у нас були проблеми під кінець гри.

Протистояння туру: Сергій Тригубець – Юрій Цибик.

Саме дуель двох відомих у минулому футзалістів, які встигли понюхати пороху Вищої ліги, буде на першому плані.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*