Музей ірландського віскі у Дубліні - Блог про Львів

Музей ірландського віскі у Дубліні

Музей ірландського віскі у Дубліні

Музей ірландського віскі (Irish Whiskey Museum) буде цікавий туристам як іноземним, так і ірландцям, незалежно від того, споживають вони міцні напої, чи ні. Розташований в історичній будівлі поблизу центру міста, музей складається з великого віскі-бару, історичних експонатів, дегустаційного залу та сувенірного магазину.

Що ви можете очікувати від візиту сюди?

Музей презентує історію ірландського віскі, від його стародавнього походження до сучасного періоду. Гості дізнаються про винайдення віскі, еволюцію технологій виготовлення міцного напою та про важливу роль дистиляції в історії Ірландії. Більшість експонатів є відтворенням артефактів або творів мистецтва, пов’язаних із періодами, про які йдеться.

Музей ірландського віскі у Дубліні

У чому відмінність від інших закладів?

Екскурсія – не єдиний спосіб побачити експонати, відвідувачі також можуть записатися на інші заходи, як-от пізній сніданок з віскі у вихідні 🙂 До речі, стандартна ціна за екскурсію з частуванням 3-ма сортами віскі – 20 євро.

Також читайте:   Зимовий похід Воробуса й компанії на гору Яйко-Перегінське. Частина третя

На відміну від інших розважальних закладів у Дубліні, присвячених випивці, музей віскі є абсолютно незалежним, тобто його не спонсорує жоден бренд віскі. Тому дегустація віскі у останній частині екскурсії музеєм буде незаангажованою.

Музей ірландського віскі у Дубліні

У музеї легко орієнтуватися, і він повністю доступний для людей з обмеженими можливостями.

Чи варто зупинятися в барі та сувенірному магазині?

У барі відвідувачі можуть спробувати та порівняти ірландські віскі. Або просто розслабитися за столиком із видом на Графтон-стріт за чашкою чаю чи ірландської кави. У сувенірній крамниці можна поповнити свої запаси міцного напою, хоча, якщо бажаєте зекономити, краще завітайте в місцевий магазин алкогольних напоїв.

Музей ірландського віскі у Дубліні

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*