Переможну серію перервано! - Блог про Львів

Переможну серію перервано!

Поразка - 1:4

Вчора, 20 липня, на відкритому майданчику СК «Динамо» відбувся поєдинок третього туру «Гранд Кубку Львова 2022», в якому між собою зустрілися ФК «Галицька здоба» та «NG Metal».

Не так давно ці суперники зустрічалися у рамках літньої першості «Все для перемоги». Тоді мінімальну перемогу святкували «червоно-жовті». Тож, можна було не сумніватися, що суперник будь-що захоче взяти реванш.

Розпочався матч для гравців «NG Metal» краще не придумаєш. Тривала 3-а хвилина гри, коли Назар Цюпка на перекаті поклав на газон захист і воротаря «червоно-жовтих» і, таким чином, відкрив рахунок у зустрічі. Звичайно, що планів у нашої команди програвати не було, тож вона кинулася відіграватися. Але, якщо відверто, то ближчими до голу в ці хвилини були гравці суперника. Проте, з ударами все того ж Цюпки і Андрія Кузика голкіпер ФК «Галицька здоба» Володимир Кардаш впорався. Напевно ключовий епізод як першого тайму, так і всього матчу відбувся ближче до кінця першої 20-ти хвилинки.

Олександр Школьний свій момент реалізувати не зумів, влучивши з вбивчої позиції у поперечину. Чого не скажеш за Цюпку. Назара вивели на пусті ворота «пекарів» й він не схибив.

Другий тайм і взагалі став часом нереалізованих моментів. Більшість із них створили гравці ФК «Галицька здоба». Тільки тричі Сергій Коваль мав стовідсоткові нагоди відзначитися, плюс до цього всього міг забивати й Ярослав Писько, але то штанги, то поперечина воріт, то голкіпер Назар Русецький ставали на заваді голу.

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» братиме участь у "Lviv Open Cup 2021"

Щодо суперника, то в них з реалізацією у цей вечір було значно краще. Мар’ян Маринюк та Віталій Патуляк доводять рахунок у зустрічі до 4:0 на користь своєї команди. Єдине на що спромоглися «червоно-жовті» під кінець гри, так це на гол престижу від Олександра Школьного, який відзначився у своєму стилі після вдалого пасу від Ярослава Писька.

У підсумку, 1:4 – поразка ФК «Галицька здоба».

У турнірній таблиці особливих змін не відбулося. «Пекарі» й на далі посідають другу сходинку в перегонах. Щоправда, тепер нас догнав по залікових балах вже наш минулий суперник. Ну, а лідером залишається «Nive Guys». В активі цієї команди 9-ть залікових балів.

Матчі четвертого, передостаннього туру відбудуться наступного тижня.

Кращі гравці за версією пресслужби: Микола Богданов – Назар Цюпка.

ФК «Галицька здоба» – «NG Metal» – 1:4 (0:2)

ФК «Галицька здоба»: Кардаш – Школьний, С. Коваль, Партика, Стегніцький, Тригубець, А. Коваль, Богданов, Писько, Єлфімов

«NG Metal»: Русецький – Жезло, Кольцун, Кузик, Любуська, Максимик, Маринюк, Патуляк, Цюпка, Чеботарьов

Голи: Школьний, 36 – Цюпка, 3, 14, Маринюк, 32, Патуляк, 33

Попередження: Писько, 32 – Цюпка, 10, Максимик, 40.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*