Переваги сучасних металопластикових вікон: поради від компанії Аліас-Одеса - Блог про Львів

Переваги сучасних металопластикових вікон: поради від компанії Аліас-Одеса

металопластикові вікна

Вибір вікон – справа серйозна, ми вирішуємо їх міняти не щороку. Тому вибирайте оптимальний варіант – бажано разом із фахівцем, який щодня займається монтажем вікон.

Зараз і металопластикові, і вікна з дерева виконують майже однакові функції, але все частіше ми вирішуємо використовувати багатокамерну конструкцію. Найбільш популярними рішеннями є 5-камерні вікна. Використовувані в них механізми характеризуються дуже тривалим терміном служби. Вони мають багато переваг, пов’язаних з якістю їх виготовлення та довговічністю. Такі вікна вважаються відносно недорогими, елегантними, практичними, легко миються і практично надійними. Із цінами на сучасні металопластикові вікна в Одесі можна ознайомитися тут: https://www.alias.od.ua/ceny-2.

Якщо хтось ще вагається з покупкою, переваги, описані нижче, розвіють ваші сумніви.

Переваги металопластикових вікон

  • Металопластикові вікна (або вікна ПВХ) – довговічні та міцні. Інвестуючи в них, можемо бути впевнені, що витратили гроші з користю. Тому переходимо до більш конкретних пояснень.
  • Пластикові вікна демонструють високу стійкість до атмосферних, хімічних і біологічних факторів. Вони не дозволяють розвиватися грибкам, цвілі і комахам всередині приміщень. Вони не вбирають вологу.
  • Вони характеризуються винятково високою міцністю. Їх можна використовувати від 30 до 50 років. Звичайно, тенденції дизайну інтер’єру можуть змінитися в цей час, але якщо ми не прихильники модного ремонту, ми можемо зупинитися на перевіреному рішенні.
  • ПВХ вікна дуже герметичні та мають відмінну теплоізоляцію. Акустична ізоляція, тобто здатність придушувати зовнішні звуки, дозволяє насолоджуватися тишею незалежно від зовнішньої метушні. Цю перевагу особливо оцінять мешканці будинків, розташованих безпосередньо на жвавих вулицях, поблизу перехресть, біля залізниці, трамвайної колії чи навіть поблизу місцевого спортивного закладу. Теплоізоляція є великою перевагою в опалювальний сезон. Чим менша ймовірність повітропроникності (без додаткових вентиляційних отворів), тим менші ваші рахунки за опалення.
  • Простота підтримки вікон в ідеальному стані – ще одна перевага пластикових вікон. Вікна не вимагають захисного фарбування, і наша робота буде обмежена миттям та обслуговуванням фурнітури та ущільнювачів. Миття вікон – це зручно і не вимагає покупки дорогих миючих засобів.
  • Вікна ПВХ характеризуються високою, помітною стійкістю до шкідливого впливу сонячних променів. Завдяки цьому вони не знебарвлюються, не втрачають своєї оригінальної текстури та не піддаються діям, які можуть зашкодити їхній корисності.

Обслуговування металопластикових вікон

Перевагою, про яку не варто забувати, говорячи про пластикові вікна, є простота їх регулювання. Після першого року використання стулка вікна може трохи опуститися відносно рами. Це вікно може тертися об раму. Однак це не є серйозною проблемою. Завдяки своїй універсальності вікно легко регулюється. Аналогічно і з притиском стулки до рами. Його можна вільно регулювати. Зробити це варто перед зимовим сезоном, щоб кімнати не втрачали тепло. Якщо ви помітили, що вікна не повністю герметичні, вам слід повернути ексцентрикові ролики трохи ближче до ущільнювача, щоб мати можливість відрегулювати рівень герметичності. У літній сезон ми робимо навпаки, щоб збільшити потік повітря.

обслуговування металопластикових вікон

При тривалому використанні металопластикових вікон може знадобитися заміна комплекту прокладок, які використовувалися раніше. Заміна прокладок не є складною, але не забудьте ретельно очистити місця, де були раніше зняті прокладки. Це дозволяє позбутися від залишків клею, який заважає правильному встановленню нових прокладок, а також ми гарантуємо повну герметичність. Збірка нових полягає в знятті з них захисної плівки і установці їх в монтажні пази.

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю подяку спеціалістам компанії “Аліас-Одеса” https://www.alias.od.ua.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*