Продаж господарських та столових свічок - Блог про Львів

Продаж господарських та столових свічок

свічки

Господарські свічки – найпоширеніший вид цих виробів. Як правило, вони виготовлені з парафіну та мають класичну циліндричну форму. Їхній колір буває не тільки білим, а й будь-якого іншого відтінку. Такі свічки активно застосовуються у побуті, оскільки вони прості та дешеві. Їхня основна сфера застосування – освітлення за відсутності електроенергії.

Незважаючи на парафіновий склад, парафінові господарські свічки можуть довго зберігатися, їх склад не є небезпечним і при горінні не виділяє шкідливих речовин. Щоб свічка була більш стійкою та безпечною, варто її зафіксувати у свічнику.

Різновиди столових свічок

Свічки можуть бути тонкими та середніми за товщиною, прямими і витими, з різною висотою. Колір столових свічок також моє відрізнятися, часто до їх складу додають блискітки та інший декор. У деякі кольорові зразки можуть додавати аромаолії або ароматизатори, які наповнять кімнату приємним пахощами.

Господарські свічки можуть безперервно горіти кілька годин, тому просто незамінні в темний час доби або при перебоях зі світлом. Завдяки різноманітності декору їх нерідко застосовують як атрибут на сімейних вечерях, романтичних їх вечорах або святах. На сервірованому столі гарні свічки у витончених свічниках створять гарний акцент та привернуть увагу. До речі, свічник теж має значення: масивні залізні канделябри роблять інтер’єр класичним і трохи суворим, а прості скляні свічники привносять нотку оригінальності в сучасний інтер’єр.

Також читайте:   Який подарунок вибрати військовому?

Господарські свічки, виготовлені з якісної сировини, мають ряд переваг:

  • безпечний склад;
  • відсутність поганих запахів;
  • тривале горіння;
  • тривалий термін придатності;
  • бюджетна вартість;
  • вільний продаж.

Купити столові свічки можна поштучно та оптом. Крім парафінових виробів у продажу доступні воскові моделі, які мають більш еластичну текстуру та тонкий медовий аромат.

Стандартні побутові свічки завтовшки 3 см та висотою 17 см за годину вигоряють на 2 см, тобто однієї свічки вистачає приблизно на 8 годин. Щоб уповільнити процес прогоряння, можна потримати свічку в морозилці або занурити її в солону воду. Вартість виробу залежатиме від її параметрів, марки виробника, складності декору тощо.

Де краще купити господарські свічки?

Продаються вони у кожному господарському чи будівельному магазині, проте там ніхто не гарантує якість свічок. В онлайн магазині Candy Light представлений великий асортимент різних свічок усіх видів – від їдалень до насипних. Всі товари можна купити оптом чи в роздріб з доставкою по Україні. Якщо є питання, можна зателефонувати до менеджерів магазину Candy Light. В окремих випадках можливе індивідуальне замовлення партії свічок потрібних форм та розмірів.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*