Питання вулиці Пекарської вирішено - Блог про Львів

Питання вулиці Пекарської вирішено

Вулиця Пекарська

Літо триває, тому вже зараз ловіть черговий пост на блозі, який зараз читаєте. Пам’ятаєте свого часу я багато писав про вулицю Пекарську, яку в один момент зробили, але зробили погано. Особисто у мене було багато претензій по облаштуванню велосипедних доріжок.

Вони ніби були, але одразу ж після відкриття вулиці паркуни в буквальному сенсі цього слова почали паркуватися де їм вигідно. Були навіть такі моменти, що переїхати на велосипеді було неможливо. І ось уявіть собі ситуацію їде дитина велосипедом, її законну доріжку заблокували автомобілі й вона змушена або виїжджати на тротуар, або ж на проїзну частину.

Скільки розмов я вів із цими рогулями, з адміністрацією готелю «Шерлок», з керівниками міста, але до них не доходило, що проблему таки треба вирішити. І лише зараз ситуацію вдалося вирішити.

Також читайте:   Як минув обливний понеділок у Львові (відео)

З 10 скарги на Гарячу та Урядову лінії питання Пекарської таки було вирішено.

Допоміг у цьому Олег Забрило – директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської Міської Ради. Саме завдяки йому на велосипедних доріжках вулиці Пекарської було нанесено необхідну розмітку й тепер якщо будь-який транспортний засіб заблокує дорогу для велосипедів, то його можуть законно оштрафувати.

Також на Пекарській потрохи відновлюють зіпсовані газони, на місці ліквідованих мафів було облаштовано місця для відпочинку. Хоча, у мене думка, що краще би на цьому місці зробили додаткові місця для паркування автомобілів. Не такий вже Воробус поганий аби вже аж так сильно критикувати водіїв автівок.

Тому, вже зараз ласкаво просимо на вулицю Пекарську. Від себе додам, що завжди треба боротися за свої права. В іншому разі гроші підуть на вітер.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*