Ремонт автомобіля Nissan

Ремонт автомобіля Nissan

Компанія Nissan – одна з найпопулярніших та найпотужніших виробників авто. Асортимент різних моделей вражає: позашляховики для екстремальної поїздки, ефекні седани, маневренні хетчбеки та комфортні мінівени для родини.

Однак, щоб машина довго служила, потрібно проводити регулярний огляд. Ціни на ремонт nissan приємно здивують, адже такого сервісу Ви не знайдете у жодному місті!

Гермес Авто https://germesavto.com.ua/remont-nissan-u-lvovi/ допоможе виявити найменші помилки та замінити зношені деталі.

Гарантуємо відмінне обслуговування!

Послуги на ремонт автомобіля Nissan

Наші майстри чудово розбираються у кожній моделі автомобіля Nissan, тому швидко та якісно виконають наступну роботу:

  • Проведуть комплексну комп’ютерну діагностику та технічний огляд автомобіля;
  • За побажаннями клієнта можуть встановити нові аксесуари у салон чи додаткове обладнання, яке додасть машині потужності;
  • Якщо у Вас немає можливості приїхати на сервіс – викличте наш евакуатор. Майстри прибудуть за декілька хвилин та доставлять авто у сервіс. Послуга діє цілодобово.
  • Замінити необхідні елементи кузова, які були пошкоджені внаслідок ДТП або за інших обставин.

Також майстри можуть провести додатковий огляд та роботу:

  • Встановлення та центрування коліс;
  • Заміна зношених деталей підвіски та тормозної системи;
  • Налаштування адаптації коробки передачі.

Перелік ключових несправностей автомобіля Nissan

Часто трапляється, що саме погана робота двигуна або ж ходової частини є причиною поломки вашого автомобіля. Однак, на стан мотору впливають інші фактори:

  • Великі витрати мастила – перша ознака, що поршнева система, клапани або ж маслознімні кільця зносилися та потребують заміни;
  • Ланцюг приводу ГРМ, який є важливою частиною двигуна. Він починає розтягуватися після першого пробігу у 130-150 тисяч кілометрів. Якщо машина погано заводиться або взагалі не працює – потрібно замінити ланцюг;
  • Сильне навантаження на роботу двигуна, у результаті чого швидко зношується або ламається головка блоку циліндрів;
  • Рідко промиваєте систему подачі палива, невчасно замінюєте масло у моторі або ж їздите у погано погоду – злива, буревій та інші екстремальні умови.

Ціни на послугу ремонту автомобіля Nissanу нашому сервісі

У нашому сервісі Гермес майстри використовують тільки якісне та сучасне обладнання. За допомогою комп’ютерної діагностики ми швидко знайдемо та визначимо причину поломки Вашого автомобіля.

Досвідчені майстри детально оглянуть кожну деталь. За якість та безпеку можете не хвилюватися – при роботі ми використовуємо тільки оригінальні запчастини, які належать до відповідної моделі автомобіля Nissan.

Кожне замовлення виконується за індивідуальним підходом та оплачується за чіткими критеріями. Також ціна залежить від часу, витраченого на ремонт та рівня складності.

Для того, щоб визначити вартість за наші послуги, зателефонуйте менеджерам. Вони з радістю проконсультують та озвучать ціну за послуги.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*