Що взяти з собою на пляж? - Блог про Львів

Що взяти з собою на пляж?

Що взяти з собою на пляж?

Зараз у розпалі літо, сонце, спека, і коли виявляється вільна годинка для відпочинку, люди зазвичай відправляються на озеро, чи на річку, щоб поплавати, позасмагати і взагалі, добре відпочити. Звичайно, якщо ви десь у Карпатах, то тут може холодно і не до плавання, але це не означає, що не можна піти на пляж.

Отже, що потрібно взяти із собою для відпочинку на пляжі?

Найголовніше – потрібно взяти їжу, щоб не вмерти з голоду. Фрукти, овочі, цукерки, канапки… ну а взагалі ще хороша ідея взяти шашлик, щоб пожарити на вогні, або якісь реберця, сосиски або курочку. Ще на вогні можна пожарити зефірки – обов’язково покуштуйте, якщо ще такого ніколи не їли.

Також візьміть із собою багато води, бо пити воду з озера чи річки – не дуже хороша ідея. Дорослі часто беруть пиво…

Сонцезахисний крем. Багато людей на сонці згорають за кілька хвилин, особливо в полудень і якщо ваша шкіра дуже чутлива і ще не засмагала цього року. Ну і взагалі – нащо бути чорним, як вугілля? Креми позначені числами 70, 50, 30, 10. Той, що 70 – забезпечує найкращий захист від сонця, але шкіра майже не засмагатиме. Відповідно «десятка» – найслабша, такий брати є сенс, якщо ви вже хоч трохи загоріли.

Також читайте:   Озеро "Задорожнє" (фото)

Також треба прихопити рушник і якийсь плед або покривало. Бо то виходиш з води вітер дує і холодно. А на покривалі зручно робити пікнік, і просто валятися та засмагати.

Візьміть колонку, щоб включати музику. В кого телефон швидко розряджається – візьміть павербанк. Також можна взяти гітару, тільки спершу навчіться на ній грати 🙂

Не забувайте про правильний одяг. Купальник (бажано відкритий), хлопцям плавки, але не такі, як труси, а шорти, бо хто в трусах ходить по пляжу? Не беріть темного одягу, чорних футболок і шортів, бо то вмерти від спеки можна, краще візьміть щось світле, світловідбиваюче.

Ну і, звичайно, треба взяти друзів, бо без них ніяк… А ще м’яч, карти, фрісбі, надувний матрац або круг. Хіба що не пакуйте сумку так, щоб її не можна було підняти, бо ви все ж йдете відпочивати, а не працювати.

Бажаю всім приємного та гарного відпочинку. А хто сидить вдома і нудьгує, підписуйтесь на мої соцмережі:

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*