У напруженому матчі перемагаємо «УкрПолімер» - Блог про Львів

У напруженому матчі перемагаємо «УкрПолімер»

Третя перемога поспіль

ФК «Галицька здоба» продовжує виступати у змаганнях під назвою «Гранд Кубок Львова 2022». Після перемоги в минулому турі над «GTL» на цей раз на «пекарів» очікувало випробування в лиці «УкрПолімера», більшість гравців якого не так давно протистояли нашій команді, виступаючи за «Штурм». Нагадаємо, тоді вольову перемогу святкувала наша команда із рахунком – 4:3.

Найцікавіше, що і в звітному матчі подібний рахунок тримався фактично до завершення гри.

Розпочалося ж це протистояння із чудо-голу від Олега Кучіра. 9-й номер «УкрПолімеру» розрядив гармату, вивівши свою команду вперед. Відігралася наша команда за 5-ть хвилин. Автором голу став Нікіта Єлфімов. Не встигли «червоно-жовті» як слід порадіти голу, як пропустили вдруге. На цей кіпера ФК «Галицька здоба» Василя Марухняка засмутив Віктор Храмов.

Стрілка годинна на руці рефері гри зробила фактично повний оберт коли бомбардир «пекарів» Олександр Школьний рахунок у матчі знову зрівняв. Саме за таких цифр на табло команди й пішли на відпочинок.

Після нього гравці обох команд обертів не збавляли. Чи то прохолодна погода, чи відсутність бажання втрачати очки так на них вплинули, але футзал дійсно грали. Наступні 20-ть хвилин минули немов мить. А найцікавіше те, що на двох як «Галицька здоба», так і «УкрПолімер» зуміли забити ще 5 (!) голів. Чим не класний поєдинок.

Також читайте:   Олександр КОСЕНКО: «Легко обігрувати всіх суперників не вийде»

Олександр Школьний та Олег Чурко (забив дебютний гол за нашу команду) виводять нашу команду вперед. Але, вже за деякий час невтомний Олег Кучір скорочує відставання в рахунку до мінімуму. В останні хвилини суперник постійно грав з тактикою у 5-ть польових гравців, але захист та досвідчений воротар Володимир Кардаш (теж дебютував за «червоно-жовтих») діяли безпомилково. А під кінець гри Олександр Школьний зняв всі питання про переможця цієї гри.

6:3 – друга поспіль звитяга футзального клубу «Галицька здоба» у «Гранд Кубку Львова 2022».

ФК «Галицька здоба» – «УкрПолімер» – 6:3 (2:2)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Кардаш, Школьний, С. Коваль, А. Коваль, Партика, Стегніцький, Стефанків, Тригубець, Чурко, Богданов, Писько, Єлфімов

«УкрПолімер»: Мірзаєв, Кучір, Карабин, Іванишин, Храмов, Михайлишин, Багряк, Гриник, Якимов, Ковальчук, Давидко

Голи: Єлфімов, 6, Школьний, 8, 30, 40, 40, Чурко, 35 – Кучір, 1, 35, Храмов, 8

Попередження: Писько, 38.

Кращі гравці за версією пресслужби: Павло Стегніцький – Олег Кучір.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*