Як не отримати повістку? - Блог про Львів

Як не отримати повістку?

Повістка

Думаю не варто зайвий раз говорити що тема війни України проти «рашистів» залишається на першому плані. Так, можливо зараз до Львова не так часто щось прилітає, але все ж. Інші райони потерпають від постійних обстрілів і ракетних ударів.

Тому, не дивно що в останні дні багато людей сповіщають про роздавання повісток «папочниками» (люди в чорному) де лише завгодно: у дворах, на АЗС, під церквою, на футбольних полях, у центрі міста й так далі. Вже навіть у телеграмі створили спеціальну групу де в анонімному режимі люди присилають звісточки з інформацією про «папочників».

Вкотре висловлю думку по цьому питанню. Закон треба негайно врегульовувати. Не може так бути коли людина вийшла з дитиною у парк, а їй там вручають повістку чи скажімо пішла до церкви. Вона щось порушує? Ну, розумію там п’янота йде по вулиці, порушує комендантську годину й так далі.

Тому, у сьогоднішньому пості спробую дати кілька порад як не отримати повістки.

  1. Не виходити з дому.

    Ну, а що робиш барикади, нікому не відчиняєш і, відповідно, й не отримаєш повістки від «папочників». Але є один нюанс – а що ж їсти? Ну, хіба що ви живете на старих запасах.

  2. Переодягаєшся у жінку.

    Стаєш на деякий час трансвеститом. Думаю шансів що до тебе підійдуть «люди в чорному» менше ніж коли ти йдеш у вигляді чоловіка. Все добре, але як це влітку переодягтися у жінку я чесно не знаю.

  3. Пересуваєшся містом лише на велосипеді або скутері.

    Варіант із велосипедом напевно таки кращий. Вже чув від знайомих історії коли їм хотіли вручити повістки, а вони тупо брали й їхали собі не зупиняючись. Враховувати треба також той факт, що вулицями міста Лева їздить ще й велопатруль. Хоча, не всі вони хороші спринтери.

  4. Не шляєшся генделиками та озерами.

    Ось місця, де найбільше роздають повістки. Хоча, вчора бачив відео як «папочники» добралися й до водоспаду «Шипіт». Напередодні свята Івана Купала там часто збираються «павліки». І саме туди добралися любителі повісток.

І ще одне – група у телеграмі «Де вручають повістку» щось мені здається так здається не завжди сповіщає правдиво. Для прикладу, був я якось у центрі, з’являється сповіщення ніби біля Оперного театру роздають папірці. Якраз був у цих місцях і було все спокійно. Тому, будьте уважними.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*