Як швидко збудувати власну дачу - Блог про Львів

Як швидко збудувати власну дачу

дача

Що може бути краще, ніж провести вихідні за містом, відпочивши від міської метушні, роботи та стресу? Тільки якщо ви відпочиваєте у власному дачному будинку. Якщо вам здається. що спорудити такий у наш час – задоволення не з дешевих, то це не зовсім так. Адже можна побудувати дачний будинок під ключ каркасного типу за дуже доступною ціною упродовж усього кількох місяців. А простоїть такий дім довгі роки.

Якщо власна затишна дача – ваша давня мрія, здійснити її професійно, якісно та за короткий термін допоможе компанія “House Group“. Як це можна реалізувати і що для цього потрібно, ми розповімо вам далі.

Що врахувати, замовляючи будівництво під ключ

Насамперед, перш ніж звертатися до забудовника, вам варто розрахувати власний бюджет і переконатися, що його вистачить для будівництва дачі потрібної вам площі. Зробити це можна, залишивши на сайті свої контактні дані, з вами зв’яжеться менеджер і допоможе розрахувати вартість згідно із розцінками. Якщо вам здасться, що ціна надто висока, не поспішай з висновками. Адже в неї входить і ціна матеріалів, і всі підготовчі роботи, і фінішні. До того ж такий будинок буде готовий усього за два-чотири місяці, тож ви платите також за швидкість виконання.

Наступним етапом має бути розуміння ваших потреб і того, які критерії для дачного будинку для вас важливі насамперед. Адже від цього залежатиме технологія виробництва, яку вам запропонують, а саме:

  • класичний каркасний будинок за американською та канадською технологією – виконується з натуральної деревини, а в ролі утеплювача виступає мінеральна вата. Такий варіант чудово підійде для ролі літнього будиночка;
  • каркасно-панельний за німецькою технологією – міцний, теплий і довговічний будинок, який може слугувати як літнім будинком, так і зимовим.

Етапи будівництва і ваша роль у ньому

Разом із майстрами ви складаєте проєкт будівництва, розраховуєте його вартість та укладаєте контракт. Після цього ваша роль у будівництва під ключ зведена до мінімуму.

Процес зведення каркасної дачі від нуля і за фінішної прямої займе дуже мало часу, адже для цього не потрібно заливати фундамент, викладати цеглину за цеглиною. Будинок будується або з великих панелей, виготовлених спеціально за ескізом під ваш проєкт, або з дерев’яних брусів, заповнених мінватою. Тому немає потреби у великій будівельній техніці та купах будматеріалів.

  1. Усе починається із прокладання комунікацій, особливу увагу при цьому приділяють системі проточного повітря.
  2. Наступний етап – зведення стін та стелі;
  3. Після цього стіни оббивають утеплювачем;
  4. Далі – укладання підлоги;
  5. Заключні етапи – зовнішній та внутрішній декор стін.

Після завершення оздоблювальних робіт дача одразу готова до заселення.

Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*