Як вибрати хороший електросамокат? - Блог про Львів

Як вибрати хороший електросамокат?

електросамокат

Електросамокати стають все більш популярними у всьому світі. Для дітей це форма розваги, а для дорослих – зручний засіб пересування. Якщо ви не бажаєте користуватися загальнодоступною орендною технікою, яка є у багатьох містах, в тому числі і у Львові, можете придбати власний електросамокат.

Електросамокат – вибирайте відповідно до віку, зросту і ваги користувача

Від традиційного самокату його відрізняє переважно те, що електрична версія транспортного засобу не вимагає постійного відштовхування однієї з ніг від дороги. Засіб пересування живиться від невеликого акумуляторного двигуна (або двох), що важливо для швидкості – більшість моделей можуть розганятися від 20 до навіть 80 км/год! Вікових обмежень для використання електросамокатів немає. Тому вони можуть бути як подарунком дитині та підлітку, так і вибором дорослого. Однак очевидно, що параметри для кожного з цих людей мають бути різними.

Легке та зручне обладнання найкраще підходить для дітей та підлітків. Найкраще вибирайте варіанти вагою до 10 кг. При виборі слід звернути увагу на максимальне навантаження. Кермо електросамоката також повинно регулюватись по висоті.

Вибирайте якісне обладнання

Ринок електросамокатів розвивається дуже динамічно, тому в магазинах представлено широкий асортимент товарів. Одні відповідають дійсно високим очікуванням клієнтів і мають відмінні параметри, а інші відрізняються низькою ціною, яка зазвичай не йде рука об руку з якістю. У зв’язку з тим, що у русі бере участь техніка, здатна розігнатися до кількох десятків кілометрів на годину, варто орієнтуватися на високий рівень якості. Це забезпечить безпеку користувача та оточуючих. До того ж таке разове вкладення може окупитися – замість того, щоб турбуватися про несправності, дорогий ремонт або навіть заміну техніки на нову, краще купити в перевіреному магазині надійну модель, ніж ринковий аналог. Завдяки цьому ви знайдете гарантію та впевненість у тому, що у разі збою ви можете розраховувати на допомогу сервісу.

Також читайте:   Повагонний продаж квитків на залізниці

Знайдіть електросамокат із потрібними параметрами

Пропозиція електричних скутерів дуже широка з погляду цін, і навіть властивостей окремих моделей. Нижче наведено питання, які слід враховувати під час вибору:

  • Маса транспортного засобу – на вагу пристрою насамперед впливають матеріали, з яких він виготовлений. Вибирайте моделі, виготовлені з комбінації спеціального магнієвого сплаву, скловолокна та алюмінію, що гарантує відносну легкість.
  • Максимальна швидкість – доступні на ринку пристрої мають дуже широкий спектр можливостей із погляду продуктивності. Пристрої, яких цілком достатньо для новачка та любителя електронного скутера, розганяються приблизно до 25 км/год, більш просунуті моделі можуть розвивати швидкість до 80 км/год.
  • Дальність дії пристрою – моделі різняться тим, яку відстань можна проїхати ними повному заряді. Для коротких поїздок підійдуть ті, що покривають від 10 до 20 кілометрів. Однак якщо ви плануєте більш тривалу поїздку або не хочете заряджати його щоразу під час використання пристрою, варто вибрати більш просунуті варіанти.
  • Час заряджання електронного скутера – розряджений телефон, планшет або смарт-годинник можуть дратувати, особливо коли ви знаходитесь далеко від дому і у вас немає зарядного пристрою. Аналогічно з електросамокатами. Ви хочете покататися, але у пристрої розряджена батарея. Тому варто робити ставку на покупку моделей, які швидко заряджаються. Пам’ятайте, що чим потужніший акумулятор, тим більший запас ходу, а разом з тим і підвищена потреба в зарядці, тому іноді вигідніше вибрати просунуту модель, яку можна зарядити навіть на кілька поїздок на скутері.
  • Інші параметри – наприклад, великі колеса, які гарантують стабільність руху, захист у вигляді іммобілайзера, фари тощо.

Всі ці аспекти важливі для безпеки та комфорту водіння.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*