Аквапарк «Європа» або Де весело провести останні дні літа? - Блог про Львів

Аквапарк «Європа» або Де весело провести останні дні літа?

Аквапарк «Європа»

Не знаєте де провести останні дні літа? Тоді ловіть круте місце для відпочинку в Україні. Готельно-розважальний комплекс «Європа» знаходиться всього за 20 кілометрів від міста Ужгород, в місті Чоп.

Аквапарк «Європа» – це три великих басейни, в одному з яких розмістився бар у воді та підвісна тераса над басейном. Територія складається з відкритої та критої частини, що дозволить відпочивати у будь-яку погоду. У відкритому комплексі є басейни з гірками для дітей та дорослих, чани, джакузі, тераси, альтанки та багато цікавого.

Критий комплекс не менш цікавий, особливо для професійних плавців, оскільки тут вас чекає величезний 25-метровий басейн з шістьма доріжками, особисто мене це дуже потішило. А для відпочивальників які приїхали з метою оздоровитись є соляна кімната, ще й новинка – соляна кімната для сну. В критому комплексі не обійшлось без всіх видів бань та саун, великого джакузі та водоспаду з душем Шарко. Відпочиваючи тут влітку, мене справді потішив критий комплекс, оскільки нагрівшись на вулиці відпочивати в джакузі тут було неймовірно.

в аквапарку

Щодо маленьких відпочивальників, то їх тут чекають круті розваги, а саме: батути та велика ігрова зона з лабіринтами. Тому не хвилюйтесь, тут всі знайдуть щось цікаве для себе. Також на території знаходиться фудкорт, де ви можете перекуси та випити, звісно ціни як і в будь-якому комплексі вищі. Що цікаво, вхід зі своєю їжею заборонений, але скажу по секрету, за цим тут ніхто не стежить, тому спокійно можете приносити її з собою.

Також читайте:   Плани на літо. Частина перша

Ціни? Вхід всього 300 гривень, чесно за таку суму очікувала побачити невеличкі басейни та зону для відпочинку, але реальність перевершила очікування, комплекс дійсно вартує більшого, але поки не підняли ціни всі швиденько туди!

Як дібратись? Ми з Ужгорода доїхали маршруткою, вартість туди і назад на особу всього 70 гривень.

Ну і наостанок порада як урізноманітнити свій пасивний відпочинок на басейнах цікавою прогулянкою. Як я вже писала цей комплекс знаходиться в місті Чоп, яке знаходить в пів години їзди від Ужгорода, тому на мою думку цікаво було б одразу відвідати це чудове місто, а куди піти і що подивитись в Ужгороді – читайте невдовзі на блозі Воробуса…

Автор статті: Марта Лосик.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*