Чемпіонат світу з футболу 2022: чого очікувати та які прогнози букмекерів? - Блог про Львів

Чемпіонат світу з футболу 2022: чого очікувати та які прогнози букмекерів?

Чемпіонат світу з футболу

Чемпіонат світу 2022 року в Катарі міг би стати цілком «звичайним», якби і не спека та погодні умови, які змусили організаторів перенести його з літа на листопад-грудень. Подібна практика відбувається вперше, через що зараз навіть не відомі команди, які беруть участь. Зазвичай, у цей час Чемпіонат світу з футболу вже був би в самому розпалі. Все це ще більше підігріває інтерес публіки, але водночас ускладнює аналітику. То чого чекати і які прогнози букмекерів щодо цього заходу?

Для зручнішого аналізу та можливості самостійно спробувати визначити результат події, можна скористатися цим сервісом 1xbet скачати додаток на андроїд. Ті, хто зацікавлений зробити ставку, можуть скористатися промокодом bonussto при реєстрації, і отримати бонус до 500 доларів.

Коли пройде Чемпіонат світу з футболу 2022 та місце проведення?

Чемпіонат прийме держава Катар з 21 листопада до 18 грудня 2022 року. Ця подія буде першою подібного масштабу на території арабської держави. Вибір найкращої команди триватиме 28 днів.

Самі ж ігри буде розподілено по п’яти містах країни. У трьох містах турнір проходитиме одразу на двох стадіонах (у різний час). Місткість найбільшого стадіону для фіналу чемпіонату (Національний стадіон Лусаїлу) складає 80 000 осіб. У середньому стадіони Катару зміщують близько 50 000 уболівальників.

Національний стадіон Лусаїлу

Проте частина спортсменів ставляться до проведення чемпіонату саме в цій країні з настороженістю та негативом. Багато хто з них пояснює свою позицію “відсутність базових прав для людини” і тому “спонсорувати таку країну вони не хочуть”.

Також читайте:   Як я був на матчі Україна - Австрія

«З метою власної легітимності сумнівні режими часто надягають маску гостинності. Найяскравішими прикладами такої “гостинності” є Китай та Росія.»

Хто буде приймати участь?

Наразі вже відомі всі країни-учасниці чемпіонату, проте дві країни залишаються під питанням. Жеребкування пройшло 1 квітня і результати розподілу вже відомі. На даний момент у змаганні візьмуть участь 32 збірні.

Чемпіонат світу з футболу 2022

Через ситуацію з РФ та Білоруссю, є шанс, що вони вже точно не візьмуть участь у Чемпіонаті світу з футболу 2022 року. Тому зараз на ці два місця бореться п’ять країн.

Чого очікувати та які прогнози букмекерів?

Ситуація досить неоднозначна, але прогнози букмекерів на Чемпіонат світу 2022 року дуже схожі з минулими роками. А саме: більшість вважає, що перемогти може Бразилія. Зараз коефіцієнт виграшу у неї найменший – 5.8.

Також серед фаворитів за прогнозами букмекерів можна виділити:

  • Францію (з коефіцієнтом 6.5)
  • Англію (їхній показник вже становить 7.0)
  • Іспанія (8.5)

Інший важливий учасник Чемпіонату світу з футболу 2022 – Аргентина, яка при перерахунку ставок отримала коефіцієнт 9.0.

Чемпіонат світу з футболу 2022

Серед «аутсайдерів», на думку букмекерів, можна виділити Нідерланди, Бельгію та Португалію. Шанси на їхню перемогу катастрофічно малі, з чого виходить показник майже о 13.0.

Середнє значення за прогнозами букмекерів дісталося, як не дивно, Німеччині – 11.0.

Варто відзначити, що ставити можна і на перемогу окремих континентів:

  • Європа – 1.65
  • Південна Америка – 2.80
  • Африка – 15.00
  • Азія – 25.00

Який промокод 1хбет на сьогодні?

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*